Демонстративно відвернувся та фотографується не з нею: Надя Дорофєєва показала, що зробив Міша Кацурін

Більшість людей обожнюють бути в центрі уваги. А особливо це важливо знаменитостям. Але у ситуації з Мішею Кацуріним Наді Дорофєєвій довелося змиритися з іншою ситуацією.

Популярність — мінлива річ. Сьогодні на тебе дивляться мільйони, а завтра тебе хоч і впізнають на вулиці, але не проявляють ніякої цікавості. З такою ситуацією ледь не вперше довелося зустрітися Наді Дорофєєвої, яка поступилася популярністю не кому-небудь, а власному коханому.

Про таку цікаву ситуацію співачка розповіла у своїх соціальних мережах. Причому проігнорували не лише її, а також Птушкіна, який саме прогулювався з зірковою парою вулицею Ярославів Вал, що у Шевченківському районі міста Києва. А от Міша Кацурін отримав всю увагу шанувальників.

Надя Дорофєєва поскаржилася, що замість неї обрали Мішу Кацуріна
Надя Дорофєєва поскаржилася, що замість неї обрали Мішу Кацуріна

Звісно ж, подібна ситуація є досить унікальною, оскільки Дорофєєва — одна з найпопулярніших українських співачок. Кожен її трек може похвалитися десятками мільйонів прослуховувань на різних платформах. Наприклад, зірка похвалилася досягненнями свого кліпу на пісню “Щоб не було”, який нещодавно перетнув позначку у 30 мільйонів переглядів.

Відео було випущено лише 8 грудня 2022 року, тобто у середньому воно щоденно збирало понад 50 тисяч переглядів. Таким унікальним досягненням не завжди можуть похвалитися навіть світові зірки, які охоплюють значно ширшу аудиторію. Міша Кацурін щиро радий популярності своєї коханої та у всьому її підтримує. А Надя відповідає йому взаємністю.

Надя Дорофєєва похвалилася досягненнями свого кліпу на YouTube
Надя Дорофєєва похвалилася досягненнями свого кліпу на YouTube

Пара Кацуріна та Дорофєєвої не намагається заховатися від аудиторії. Закохані навпаки активно демонструють цікаві моменти зі спільного життя. Але вони не намагаються проводити разом кожну хвилину. І це правильний підхід, бо Даша Кацуріна зізнавалася, що саме це зруйнувало її шлюб з Мішею, бо він просто не витримав настільки тісних стосунків.

Також Надя Дорофєєва ділиться моментами зі свого повсякдення. Наприклад, цікавими жартами, улюбленими стравами та новиною про створення власного акаунту в мережі X (колишній Twitter). Останнє рішення вона прийняла через заклик її друга Ігоря Лаченкова. Популярний блогер вважає, що зараз кожен українець повинен бути включений в інформаційну боротьбу. А найефективнішим інструментом, на думку Лачена, для цього є саме Twitter.

Надя Дорофєєва на прохання Лачена створила новий акаунт
Надя Дорофєєва на прохання Лачена створила новий акаунт

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.