|
02.10.2021 16:59

13-річний син Потапа заробляє на батькові та на його славі: хлопець зізнався, звідки у нього немалі гроші

Єдиний син Потапа Андрій розповів, як саме заробляє гроші.

Коли Потап був одружений на креативній продюсерці Ірині Горовій, в нього народився єдиний син Андрій. Хлопчик неймовірно схожий на зіркового батька не тільки зовнішнє, але і за характером. Тому не дивно, що хлопчик почав заробляти хороші гроші ще у підлітковому віці.

Як заробляє Андрій Потапенко?

Нещодавно хлопчик дав інтерв’ю, у якому розповів, що почав вести власний блог. Зараз його особиста сторінка у соціальній мережі Instagram налічує близько 40 тисяч підписників.

Син Потапа

За розміщення реклами у своєму мікроблозі хлопчик вже просить від 50 доларів. Андрій Потапенко не приховує, що на розвиток його популярності вплинула слава батька. Адже цікавість аудиторії до Олексія не вгасає, а до його сім’ї — тим паче.

Також Андрію вдалося заробити і на власній успішності в школі. Вони зірковим батьком домовилася, що за хороші оцінки продюсер буде платити нащадку гроші, а за погані їх віднімати. Це стало хорошою мотивацією для хлопця, який зараз непогано вчиться. Однак, від поганих оцінок його не врятувала навіть домовленість з батьком. Траплялося і таке, що хлопчик приносив додому декілька двійок в один день.

Буде не дивно, якщо через декілька років Андрій успішно увійде в український шоу-бізнес. Нагадуємо, що у шлюбі з Іриною Горовою Потап виховував не тільки свого сина, але і падчерку, яка народилася у шлюбі продюсерки з Юрієм Горовим — її першим чоловіком та кращим другом Потапа. Наталія Горова досі живе з мамою та братом, але працює окремо від сімейної справи. І хоча в них з Андрієм різні батьки, зовнішнє вони також дуже схожі.