|
03.10.2021 20:34

Багатодітна мама Валентина Хамайко опинилася з дітьми сама: виникли серйозні негаразди у шлюбі з Оністратом

Валентина Хамайко поділилася сімейними проблеми з усією країною.

Валентина Хамайко здається ідеальною мамою, яка встигає усе на світі: і виховувати дітей, і знаходити час для чоловіка, і реалізовувати себе, як тележурналістка. Але за цим успіхом криється власна боротьба, яку Валентина думала не зможе виграти. Лише півроку тому вона наважилася голосно, і на всю країну заявити про те, що сталося між нею та її чоловіком.

Негаразди у родині

Проблеми почалися, коли наступило справжнє подружнє життя. Спочатку чоловік зірки, банкір Андрій Оністрат вирішив, що його жінка повинна зустрічати його вдома зі смачним обідом і таки вмовив кохану залишити роботу. Втім, вистачило такої концепції ненадовго.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат

Кілька років після цього, відома телеведуча просиділа вдома, доглядаючи за дітьми. І дуже скоро в їх з чоловіком життя почалася криза… Адже Андрій більше уваги приділяв бізнесу, ніж сім’ї, Валя – тягнула на собі побут і трьох дітей. Чоловік перестав бувати вдома і залишив дітей та кохану, просиджуючи у своєму кабінеті. Вона до цих пір важко згадує скільки тоді було непроговорено образ.

Посилювали ситуацію ще й події, які відбулися в сім’ї в один і той же період. У Андрія незабаром почалися великі фінансові проблеми. Чоловік втратив усе і мав проблеми з законом. Саме тоді Валя взяла себе до рук, повернулася на роботу і змогла довести, що може більше, ніж здатна жінка.

Згодом пара видала власну книгу, у якій описала усе, що пережила, а також дала поради іншим щодо того, як подолати подібні проблеми. Щирість та відкритість у цій темі, звісно, дуже підкупила вибагливого читача.