Валентина Хамайко вперше показала своє обличчя без макіяжу: благородні зморшки та втомлений погляд

Валентина Хамайко не на жарт здивувала підписників зовсім виглядом.

Валентина Хамайко не є активною користувачкою соціальних мереж, але зважаючи на те, що телеведуча відправилася на відпочинок, в неї з’явилося вдосталь часу, щоб поспілкуватися з підписниками та показати, як проходить її відпустка.

Валентина Хамайко без макіяжу

Ми звикли бачити зірку “Сніданку” завжди з щільним гримом, який необхідний при роботі на телебаченні. Світло виправляє усі недоліки, а у поєднанні з якісним макіяжем робить з телеведучих справжніх красунь. Однак, нещодавно Валентина показала, як виглядає на відпочинку у Бердянську. З’ясувалося, що у неї доволі багато зморшок, сумний “погляд” і вона абсолютно виглядає на свій вік.

Скріншот сторінки Валентини Хамайко.

Також телеведуча розповіла, що її син, який нещодавно травмував голову на самокаті буде вимушений пройти реабілітацію тривалістю у дві неділі. Хлопець лежав поруч на шезлонгу та виглядав дуже засмученим. Зірка виразила свою надію, що цей випадок стане уроком для її спадкоємця. Також телеведуча подякувала медичних працівників, які добре впоралися зі своєю роботою та оперативно діяли під час події.

Син Валентини Хамайко, скріншот з Інстаграму телеведучої
Син Валентини Хамайко, скріншот з Інстаграму телеведучої

Нагадуємо, що її син Михайло під час відпочинку у Бердянську катався на самокаті, не послухався, стрибав із брівки і впав, що призвело до удару головою. Швидка приїхала одразу і хлопчика шпиталізували для подальших досліджень, адже була підозра на струс мозку. Валентина весь час знаходилася поруч із сином та розповідала підписникам, як відбувається шпиталізація її сина.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.