|
04.10.2021 11:40

Чоловік Марічки Падалко вийшов в люди в екстремально коротких шортах: вище колін видно все і навіть більше

Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим взяла участь у благодійному забігу.

Марічка поза роботою полюбляє все, що пов’язане зі спортом. Її емоційним рятівником став біг – він заспокоює, надихає, а також допомагає робити добрі справи та здійснювати мрії. У цьому ведучу “ТСН” підтримує чоловік Єгор Соболєв.

Так, у себе в Інстаграмі Падалко поділилася знімками з благодійного забігу:

“Жінки мають довго жити, а не рано помирати! Сьогодні по всьому світу відбувається благочинний забіг на підтримку тих, хто бореться із раком молочної залози. Це підтримка не лише фінансова, а саме кошти від реєстраційних зборів учасників, – а й моральна. Це забіг про життя і про одужання. Саме такій людині ми з Єгором присвятили наші 5 кілометрів”, – написала зірка.

Марічка на пробіжку одягла спортивний костюм чорного кольору, який доповнила фіолетовими кросівками та футболкою з емблемою забігу, а от Соболєв одягся набагато легше за дружину. Чоловік пробігся у такій же футболці, чорно-помаранчевих кросівках і коротких шортах, довжина яких закінчується набагато вище колін. У коментарях написали, що Єгор виглядає наче тренер.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв

З Соболєвим Падалко одружена вже 11 років. У родині підростає троє дітей – син Михайло, доньки Марія і Катрусі. Як зізнавалася сама телеведуча, запланованим був лише Міша, дівчата з’явилися на світ несподівано для молодих батьків, але щоразу вони були щасливі дізнатися про майбутнє поповнення.

Діти Марічки Падалко

За словами Марічки, зараз вона відчуває ностальгію за маленькими дітьми – хочеться взяти на руки всіх, хто приходить разом з малюками, однак народжувати ще журналістка більше не планує.