|
04.10.2021 14:45

Знайшлася рідна сестра Злати Огнєвіч, яка нічим не поступається холостячці: молода і чорноброва (ФОТО)

Відома українська співачка та головна героїня 2 сезону реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч показала свою рідну сестру.

Інна Бордюг, саме так насправді звуть зірку, не єдина дитина своїх батьків. У неї є молодша сестра Юлія. Дитинство дівчата провели разом з батьками в Криму, і хоча вони вже давно не діти, все одно залишилися дуже близькими одна для одної.

Злата Огнєвіч зі своєю молодшою сестрою

Нечасто зірка публікує сімейні фото у соцмережах, тож серія кадрів з сестринської фотосесії зібрала безліч відміток “Подобається”. В Інстаграмі Злати Огнєвіч є пост, присвяченій Юлі, який вона доповнила спільними знімками. Дівчата виявилися дуже схожі між собою зовні, за виключенням кольору волосся – у співачки воно світле на відміну від сестри:

“Як же класно мати сестричку, близьку по духу, котра готова підтримати будь-які божевільні ідеї. Загалом, скажу просто – я щаслива, що ми з тобою є!”, – написала Злата.

Юлія і Злата

Коментатори прийшли в захват від побаченого:

  • “Погляд не відірвати! У ваших очах можна потонути”;
  • “Взагалі не зрозуміло, хто молодше, а хто старше. Краса врятує світ!”;
  • “Як же ви схожі”;
  • “Красуні!”;
  • “Таке враження, що на фото Злата “до” та “після”.

І хоча Юлія ніяк не пов’язана зі світом шоу-бізнесу, вона з’явилася у третьому випуску “Холостячки-2” та допомогла одному з чоловіків привернути увагу зіркової сестри. Вона розповіла Владу Ясько, про що Злата мріяла у дитинстві, після чого учасник проєкту спробував втілити дитячі мрії головної героїні проєкту.

Влад Ясько і Злата Огнєвіч

Можна сказати, що Юлія теж внесла свою лепту в особисте життя співачки, оскільки після такого вона не змогла залишити Влада без троянди.