Злата Огнєвіч встала між Григорієм Решетником та його дружиною: “Холостячка вже зробила свій вибір”

Злата Огнєвіч здивувала мережу новими фотографіями. Усі деталі в статті.

Не так давно стало відомо, що другою холостячкою стане відома українська співачка Злата Огнєвіч. Палка брюнетка вже готова шукати своє кохання і працювати над стосунками. Вона зізналася, що раніше в неї не було для цього достатньо часу, сил та бажання. А зараз вона готова готова віддати усю себе заради того, щоб знайти другу половинку.

Маленьке непорозуміння за участі Злати Огнєвіч та Григорія Решетника

Нещодавно на особистій сторінці телеведучого шоу “Холостячка” Григорія Решетника з’явилася нова фотографія з коханою дружиною та головною героїнею другого сезону. Вочевидь, подружня пара вирішила стати по обидва боки Злати, щоб підкреслити, що це вони з нею фотографуються, а не вона з ними.

Але деякі користувачі мережі не зрозуміли такої позиції і почали жартувати. Мовляв, Злата Огнєвіч вже зробила свій вибір, і це не учасник, а телеведучий телепроекту.

Скріншот коментарів під публікацією Григорія Решетника.

Звісно такі висновки абсолютно безпідставні і, більш того, безглузді. Справа в тому, що Григорій Решетник вже 10 років щасливий у шлюбі і в нього нещодавно народився третій син. Телеведучий обожнює свою дружину Христину, яка виконує не тільки роль господині його дому, але й свого роду його менеджеркою. Вона власноруч складає його план на день та веде листування.

Неможливо не відмітити і той факт, що Христині вдається залишатися неймовірно привабливою жінкою при тому, що вона народила трьох здорових діток, і судячи з усього, не звертаються до послуг нянь (хіба що в екстрених ситуаціях). Такою дружиною дійсно неможливо не хизуватися.

Схожі статті