|
06.10.2021 18:07

Тоня Матвієнко вийшла заміж за нахлібника? Мірзоян про сімейний бюджет в парі: “Платить той, в кого є гроші”

Відомі українські артисти Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян розповіли в інтерв'ю про те, хто і на що витрачає гроші в їхній парі.

Стосунки Матвієнко і Мірзояна цікавили всю країну, адже почалися вони після їхньої участі у “Голосі країни”, коли Арсен ще був одружений на своїй першій дружині. Дочку Ніни Митрофанівни Матвієнко охрестили розлучницею і коханкою, а її обранця – зрадником. Як пізніше пара розповідала в інтерв’ю, вони довгий час взагалі робили одне для одного вигляд, що ніяких почуттів між ними не промайнуло. Саме тому, що співак вже був чоловіком сімейним.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Втім, серцю не накажеш, тож після довгих роздумів Мірзоян прийняв складне рішення розповісти про все жінці і пішов з родини, де підростали двоє синів. При цьому Арсен вчинив благородно – усе нажите в шлюбі майно він переписав на дружину, якій також фінансово допомагає забезпечувати дітей. З ними він зв’язок підтримує регулярно.

Згодом у Тоні і Арсена народилася донечка, а всі втрьох вони живуть разом з батьками виконавиці. За словами Матвієнко, вона, звісно, мріє про власне житло, але поки що придбати його можливості немає – подружжя в процесі. Не зважаючи на це, нестача грошей ніколи не ставала на заваді стосункам музикантів.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Так, в програмі “Зірковий шлях” вони зізналися, що на перших побаченнях Мірзоян не був типовим джентльменом, який оплачував рахунки за обох:

“Я завжди казав, що платить той, в кого є гроші. Але не буває так, що хтось один платить, а інший не хоче”, – розповів Арсен.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян у програмі Зірковий шлях

Антоніна поспішила пояснити:

“А в нас коли були побачення, у нас ще не було багато грошей, я вам так скажу. Поїхали ми, наприклад, купити щось для барбекю. Арсен витратив всі гроші, а на таксі треба. Ну що я скажу: “В мене нема”? Він каже: “Ой, я витратив всі гроші”. Я говорю: “Добре, я заплачу за таксі”. Так і було”.