Categories Шоу-бізнес

Молода дружина Віктора Павліка більше не приховує правду про негаразди шлюбі: “Засмучена і втомлена”

Катя Репяхова не захотіла казати неправду і показала, як живе насправді.

Віктор Павлік та його молода дружина Катя звикли до активного способу життя. Зіркове подружжя постійно знаходиться у русі. Так як співак регулярно гастролює, а його благовірна виконує функції концертного директора, пара вимушена пристосовуватися до цих умов, і начебто не скаржиться. Навіть народження малюка не стримує молоду маму, яка обожнює подорожувати та супроводжувати коханого, коли він покидає домівку.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Цього разу Віктор Франкович і Катя вирішили відправитися на відпочинок до Туреччини. Спільний син пари Михасик не залишився з бабусею, а полетів з батьками. Втім, молода мама ніяк не очікувала справжніх випробувань на курорті. Малюк не припиняє плакати та вередувати, а відпочинок Каті перетворився у справжній жах.

Катя Репяхова дуже засмучена

Нещодавно Катя опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншоти повідомлень, у яких підписники дякують дівчині за те, що вона говорить правду про сімейне життя і материнство, а також не приховує проблем.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової

Так, у своєму мікроблогу молода дружина музиканта неодноразово розповідала, наскільки їй важко. А останні декілька днів Катя ледь не плаче. Своїм смутком та стресом вона, звісно, ділиться з користувачами мережі, які не шкодують для неї порад.

На превеликий подив, підказка не випускати Михасика з рук, поки він не пристосується, подіяла. Катя змогла трошки відпочити, і в неї навіть піднявся настрій. Не дивно, що вона була настільки засмучена, адже їй здавалося, що відпочинок повністю зруйнований.

Share