(Фото) Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вперше показала обличчя їхнього зі співаком спільного сина

Концертна директорка Катя Репяхова вперше показала обличчя свого малюка.

Більше року тому концертна директорка заслуженого артиста України Віктора Франковичп Павліка стала його офіційною дружиною. Згодом дівчина розповіла, що їх коханню з артистом вже 6 років. І хоча зіркове подружжя наполягало на тому, що дівчина не була коханкою співака, в історії є моменти, які не співпадають. Можливо, саме тому дівчина постійно стає мішенню для хейтерів. Однак, погане ставлення зі сторони користувачів її не лякає, і вона продовжує заробляти за допомогою блогу.

Малюк Каті та Віктора Франковича

Катя не боїться публічного життя і постійно ділиться подробицями свого побуту в мережі. Так, нещодавно на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Вона опублікувала новий відеоролик, у якому засвітила обличчя її трьохмісячного малюка Михайла.

Кадр з опублікованого Катериною відеоролику 

Раніше Катя розповідала, що хлопчик – копія його зіркового татуся в дитинстві. Також обраниця виконавця поділилася, що Михасик вже важить 7,350 кг і зростом 65 см.

“З нових досягнень: впевнено тримає голівку, усвідомлено розглядає предмети навколо себе, тягне ручку до іграшок, сам може лежати і розглядати іграшки 30-40 хвилин”, – поділилася молода мама.

Не дивлячись на неймовірно маленький вік дитини, зіркове подружжя активно гастролює Україною, не залишаючи Михайло ані на хвилину. Разом з блогеркою подорожує її мама, яка на даний момент виконує роль няні. Для Каті народження дитини стало основним інфоприводом в Instagram, де вона розповідає усе про своє материнство та досвід догляду за малюком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.