Холостячка 2021: хто розчарував Злату Огнєвіч у 4 випуску від 08.10.21 і назавжди покинув проєкт

Злата Огнєвіч вже починає обирати фаворитів та відпускати тих, хто так і не зміг її зачарувати.

Четвертий випуск “Холостячки” був надзвичайно емоційним та наповненим неочікуваними сюрпризами. Ефір був повністю поглинутий романтичною атмосферою, а танець Злати Огнєвіч звів хлопців з розуму.

Глядачі досі не можуть прийти до тями після виступу співачки і глузують з хлопців, які не змогли приховати своїх почуттів.

Проєкт покинув Васко

На жаль, у цей раз Злата попрощалася з Васко. Вибір головної героїні здався глядачам хоча і не зовсім логічним, але очевидним. Велика кількість фанатів артистки помітила давно, що у неї не лежить серце до цього учасника.

І хоча оператори показали, наскільки сильно вона вагалася, коли обирала між Ромою та Васко, його вибування глядачі передрікали давно.

У цьому ефірі дісталося і Владиславу Ясько, якому знову було поставлено питання про майбутнє їхніх зі Златою відносин. Здається, що хлопець — наступний на вибування.

Шоу покинув Богдан

Також шоу покинув учасник Богдан. Хлопець демонстрував неоднозначну поведінку і запам’ятався глядачу не надто приємними вчинками. Деякі користувачі мережі відверто зазначили, що хлопцю варто відвідати кабінет психолога, щоб розібратися в собі.

Хлопець в черговий раз не зміг впоратися зі своїми бурхливими емоціями, і змусив відвернутися від себе на тільки Злату Огнєвіч, але й добру половину глядацької аудиторії.

У цей раз очікування фанатів стовно вибору Холостячки збулися лише наполовину.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.