|
15.10.2021 15:21

Ксенія Мішина перестане бути Холостячкою: акторка отримала пропозицію і вступає в новий етап з Еллертом

Після тривалого мовчання у відповідь на Hate у сторону відомої української акторки синій мішаний через її участь в Україна має талант, вона нарешті дала коментар. Знаменитість розповіла про свій погляд на ситуацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Не так давно стало відомо, що українська відома акторка, екс-холостячка Ксенія Мішина зайняла суддівське крісло у програмі “Україна має талант”. Це нововведення не надто сподобалося великій кількості фанатів проєкту. На зірку полився хейт буквально звідусіль. Мовляв, вона сама не має таланту.

Ксенія Мішина помирилася з Олександром Еллертом і отримала пропозицію

Глядачі вимагали повернути Славу Фролову і всіляко намагалися зіпсувати дебют Ксенії. Ситуація настільки підігрілася, що навіть Фролова заступилася за дівчину і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до її фанатів, які без поваги поставилися до зірки.

Ксенія Мішина розповіла про пропозицію

Після тривалого мовчання і на сторінці Ксенії Мішиної з’явилася розповідь про цю ситуацію. Авторка опублікувала у власному мікроблогу в Instagram пост, у якому зізналася що пропозиція стати суддею була для неї дуже неочікуваною і раптовою.

Мовляв, зовсім не бачила себе в такому амплуа і дуже боялася. Також вона висловила своє розуміння до хейтерів, адже сама колись не вважала, що в неї є якісь таланти.

Цікаво, що акторка з гордістю та гідністю винесла скептичне ставлення глядачів до неї і змогла побороти цю ситуацію.

Нагадуємо, нещодавно стало відомо, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом. Пара заявила про свій розрив в середині літа, і з того часу фанати неодноразово ловили зірок на тому, що вони проводять час разом. А нещодавно Олександр власноруч показав, що в них з Ксенією все в порядку і вони знову насолоджується компанією одне одного.