|
15.10.2021 20:15

Марічка Падалко вперше відверто розповіла про проблеми зі здоров’ям: “Випадає волосся та пересихає шкіра”

Українська телеведуча Марічка Падалко завжди відверто розповідає своїм прихильникам про особисте життя, кар'єру та дозвілля. Зазвичай зірка ділиться лише позитивними новинами та емоціями, залишаючи весь негатив поза кадром. Цього разу Падалко наважилася на відверте зізнання щодо стану свого здоров'я.

Завжди життєрадісна та усміхнена телеведуча Марічка Падалко зізналася, що деякий час приховувала проблеми, які стосуються її здоров’я. Зірка “ТСН” розповіла, що п’ять років тому вирішила звернутися до лікаря через погане самопочуття. Падалко відчувала постійну втому, помічала за собою незрозумілі зміни настрою та раптову втрату ваги. Як виявилося, причина її негараздів приховувалася в щитовидці.

Після аналізу крові Марічки поставили діагноз “гіпотеріоз”, тобто знижена функція щитовидної залози. Усі ці роки телеведуча регулярно обстежується у медиків, що радить робити усім жінкам. Адже за статистикою, у прекрасної половини людства це захворювання зустрічається вдесятеро разів частіше, ніж у чоловіків.

Марічка Падалко вперше відверто розповіла про проблеми зі здоров’ям. На фото: Марічка з чоловіком Єгором Соболєвим

“Випадає волосся, пересихає шкіра, мерзнете без причини або зі зниженням температури надворі почався зуд шкіри – перевірте обов’язково щитовидку”, – написала телеведуча у своєму пості в мережі Інстаграм.

Окрім інших симптомів, Падалко помічала за собою депресивний настрій, який лікарі також пов’язують із проблемами щитовидної залози. Зараз зірка українського телебачення робить аналізи кожні 3-4 місяці, щоб у разі змін коригувати своє лікування.

У коментарях до цього посту колега Марічки, телеведуча Ілона Довгань, зізналася, що завдяки Падалко вона також звернула увагу на цю проблему та почала регулярно перевіряти свою щитовидку. Прихильники телеведучої в коментарях висловлюються, що проблема досить актуальна для багатьох жінок і її дійсно не можна ігнорувати.