Categories Шоу-бізнес

Як виглядає сурогатна мати, яка подарувала сина та доньку Сергію Лазарєву: більше неможливо приховувати

Співак Сергій Лазарєв самостійно виховує семирічного сина Микиту та трирічну доньку Анну. Артист не зізнається, хто є мамою його дітей, натякає лише на те, що він скористався послугами сурогатної матері. Нащадки Лазарєва надзвичайно схожі на тата, однак прихильникам цікаво: хто та жінка, яка їх народила.

Сергія Лазарєва називають одним з найбільш привабливих та найбільш талановитих артистів на російській естраді. І варто зізнатися, що подібні статуси він отримує не просто так: співак дійсно мрія мільйонів жінок. Тим не менш, його особисте життя складно назвати яскравим, Сергія не оточують десятки жінок, у його біографії не прослідковуються чисельні романи.

Чотири роки він зустрічався з телеведучою Лєрою Кудрявцевою. У 2012 пара розійшлася, зараз вони підтримують дружні стосунки. “Сватали” прихильники виконавця ще з однією його хорошою товаришкою Ані Лорак – однак ці чутки також залишають не більше, ніж здогадками.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв

У 2016 році Лазарєв чи не вперше за довгий час розкрив деякі деталі свого особистого життя – ця інформація неабияк шокувала його фанатів. Виявляється, що ще у 2014-му у нього народився син Микита. Ще через 4 роки він став батьком вдруге: донька Анна з’явилася на світ у 2018-му. Про це зірковий татусь також розповів лише через рік.

При цьому ніяких романів чи навіть натяків на стосунки у Сергія не було. Як виявилося, мамою дітей була сурогатна мати, ім’я та особистість якої сам артист ретельно приховує. Єдине, про що розповів Лазарєв, це те, що обох малюків народила одна й та сама жінка.

Деякі ЗМІ та прихильники почали шукати загадкову жінку. За інформацією, яку вдалося знайти, матір’ю дітей співака може бути 34-річна Анна Бєлодєдова.

Як виглядає сурогатна мати, яка подарувала сина та доньку Сергію Лазарєву

Лазарєв зізнавався, що доньку назвали на честь мами. До того ж деякі прихильники його творчості помічають схожість між дітьми та Бєлодєдовою. Сама ж жінка, як і співак, жодного разу не коментували подібні чутки.

Share