Фальшиві романи Баскова, Лазарєва та інших зірок про яких ви не підозрювали: навіщо нас дурять знаменитості

На заході ще у ХХ сторіччі піарники зірок вигадали трюк: пустити у меді чутки про роман зірки зі своїм колегою по цеху. Наші знаменитості теж не проти такого.

Шоу-бізнес – дуже жорстока сфера. Тут не має місце слабким, заради того, щоб зайвий раз звернути на себе увагу, знаменитості готові піти на все: колаборації, підіймання важливих соціальних проблем та навіть фейкове кохання.

Сьогодні у матеріалі ми розкажемо про три найгучніші історії кохання, які зачаровували всіх, хто цікавиться темою шоу-бізнесу, але врешті-решт виявилися відвертим фейком та розчарували прихильників.

Микола Басков та Вікторія Лопирьова

Натуральний блондин був довго у пошуку свого справжнього кохання. Чоловік при свідках запропонував красивій дівчині вийти за нього заміж. Красиву пару запрошують на всі світські заходи, адже навіть дивитися на них – вже насолода: білявий оперний співак та ефектна модель. Але весілля відкладається раз по разу.

Микола Басков та Вікторія Лопирьова. Фото взято з вільного доступу.

А потім і зовсім стає відомо, що Вікторія вагітна. Правда, батько первістка моделі зовсім не Басков, а Ігор Булатов. Так прихильники вирішили, що роман був несправжній.

Солістки гуру “ТАТУ”

Ох, скільки розмов було про цей гурт: молоді дівчата наробили галасу своїм поцілунком на сцені Євробачення. Вони були наче виклик всій нормальній моралі суспільства, адже не втомлювалися підкріплювати чутки про свій роман.

Гурт “Тату”. Фото взято з вільного доступу.

Після того, як зірка Олени Катіної та Юлії Волкової згасла, виявилося, що дівчата ведуть таке собі типове життя: Юля взагалі двічі була заміжньою. Обидві екс-солістки мають дітей.

Сергій Лазарєв та Валерія Кудрявцева

В особистому життя співака все настільки заплутано, що ніхто вже й не згадає, що колись на всіх світських вечірках артиста супроводжувала ведуча Валерія Кудрявцева. Є відомості, що розставання вийшло через те, що зірки не змогли владнати свій побут.

Серній Лазарєв та Валерія Кудрявцева. Фото взято з вільного доступу.

Радимо подивитися також матеріал про найнесподіваніший союз естради:

 

Схожі статті