|
18.10.2021 15:00

Як виглядала свекруха Каті Осадчої? Юрій Горбунов показав архівне фото своєї мами, на яку він дуже схожий

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов щасливий у шлюбі з колегою по цеху Катериною Осадчою, яка народила йому вже двох дітей. Шоумен також добре спілкується з ріднею зі сторони дружини, а що ж відомо про свекруху Каті, про яку майже нічого не чути?

Юрій Горбунов виріс у звичайній сім’ї, ніяк не пов’язаній зі світом мистецтва та шоу-бізнесу. Батько майбутної зірки будував будинки, а його мама була вихователькою в дитсадку. У вільний від роботи час жінка полюбляла грати на бандурі, саме від неї Юрій і успадкував хист до музики, який особливо проявився у шкільні роки. В середніх класах хлопець захопився грою на баяні, а в старших – на гітарі. Зараз він і на екранах демонструє свої музичні навички.

Мама Горбунова могла б ним пишатися, адже її син не лише став одним з найвпізнаваніших облич сучасного українського телебачення, але й чудовим батьком та люблячим чоловіком. Не судилося їй цього зробити, оскільки жінка рано пішла з життя. До зустрічі сина з Осадчою і появи на світ онуків вона не дожила.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

Для Юрія смерть матері стала великим ударом, який надовго вибив його з колії. Сталося це у 1999-му, коли йому було років 26-27. Саме тоді починалася телевізійна кар’єра Горбунова.

З тих пір шоумен завжди, коли приїздить у рідні краї, в першу чергу їде на могилу мами. Він часто її згадує і дуже за нею сумує, а одного разу Юрій навіть опублікував архівне фото найріднішої людини у своєму житті. Зробив він це на один з Днів матері. Так, у себе в Інстаграмі телеведучий розмістив світлину, на якій зображена його мама:

“З Днем матері, мамо! Знаю, що ти зверху все бачиш, підтримуєш і радієш всім нашим успіхам, переживаєш, коли в нас щось не так! Любіть і бережіть мам!”, – написав Горбунов.

Мама Юрія Горбунова, яка не встигла стати свекрухою для Каті Осадчої

Коментатори зауважили, що Юрій дуже схожий на матір – в нього її усмішка.