Юрій Горбунов планує третю дитину, але на цей раз дівчинку: “Коли Каті буде 40 років років, народиться Маша”

Юрій Горбунов та Катерина Осадча мріяли про дівчинку. Чи судилося їхнім планам збутися?

Українська телеведуча Катя Осадча місяць тому народила сина Данила від шоумена Юрія Горбунова, з яким перебуває у шлюбі вже 4 роки. Від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком у Осадчої є 19-річний син Ілля.

Хочуть дочку

Пара вже неодноразово говорила про те, що мріє народити дівчинку. Однак, багатодітна Осадча не готова до четвертої вагітності. Для початку вони повинні виховати спільних синів – Івана і Данила, зазначив шоумен.

“Коли я починаю цю тему, вона каже:” Припини, будь ласка “. Поки про це мова не йде. Виховуємо одного старшого, другого – молодшого. Треба з ними розібратися”, – прокоментував Горбунов.

Але, телеведучий поки що не може заспокоїтися. Так, Катя Осадча нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з фотосесії з малюком.

Серед коментарів з компліментами мамі знайшовся один, який належав її благовірному. У ньому Юрій прямо сказав, що хоче дівчинку.

Ведучий бажає, щоб дружина народила йому ще й доньку. У коментарі під постом артист написав, що “в 40 років буде Маша”.

Скріншот коментарів під публікацією Каті Осадчої

Варто відмітити, що зіркова пара чекала на донечку у цей раз. Більш того, вагітність була не запланованою і дуже раптово для зіркової матусі. Втім, не дивлячись на очікування дива, його не сталося. Народився не менш коханий синочок Данил, який зараз з’являється майже на кожній фотографії Юрія Горбунова та Катерини Осадчої у соціальній мережі Instagram. Цікаво, чи дійсно входить в плани подружжя народити доньку до сорокаріччя телеведучої?

Схожі статті