Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Олег Винник, український співак, який завойовує серця шанувальників своєю музикою, нарешті розкрив своє місце перебування після початку повномасштабного вторгнення в Україні.

Багатьом було цікаво, де живе і що робить Олег Винник, адже протягом деякого часу він утримував своє місцезнаходження у секреті. Проте виявилося, що ще на початку вторгнення співак виїхав з України та оселився в Німеччині, де вже протягом 23 років має право на проживання. Ця відомість розчарувала деяких фанатів, адже вони сподівалися, що Винник залишився разом з ними на батьківщині, підтримуючи дух нації своєю присутністю.

Олег Винник розповів, з чим пов'язане його зникнення зі сцени
Олег Винник розповів, з чим пов’язане його зникнення зі сцени

Про те, яким чином вдалося виїхати співакові з України, залишається загадкою. Він заявив лише про те, що виїжджав не сам.

Відзначаючи свою довгу прив’язаність до Німеччини та факт відсутності у нього внутрішнього паспорта, Олег Винник зазначив, що це пов’язано з його статусом постійного резидента в іншій країні. Він згадав, що його внутрішній паспорт був забраний ще на початку 2000-х років, коли він зареєструвався в українському посольстві. Таким чином, у нього є лише закордонний паспорт.

Олег Винник розповів, з чим пов'язане його зникнення зі сцени
Олег Винник розповів, з чим пов’язане його зникнення зі сцени

Однак Олег Винник розповів про свій сон, який, за його словами, передбачав настання вторгення. Він зізнався, що бачив цей сон протягом декількох десятиліть приблизно 10-15 разів. У сні він переживав страшні моменти.

За словами джерел, співак надає допомогу українським захисникам, навіть перебуваючи за кордоном і не афішує публічно свою участь у цих благодійних акціях. Відомо, що артист створив благодійний фонд під назвою “Вовчиця”, який спочатку займався закупівлею автомобілів для Збройних Сил України, а зараз вже забезпечує їх різноманітною амуніцією.

Наразі Олег Винник перебуває у Німеччині, де проходить лікування. Про стан здоров’я співака немає точних даних, але відомо, що він мав проблеми зі здоров’ям ще до початку від’їзду, зокрема, страждав від запалення слизових оболонок гортані, відомого як ларингіт.

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.