Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

Відома українська співачка Настя Каменських регулярно стає об’єктом пліток в мережі. Закиди про можливу вагітність співачка отримує навіть частіше, ніж з’являється на публіку з власними концертами. Користувачі ретельно слідкують за оновленнями фотоблогу Каменських та постійно помічають образи у вільному вбранні. Нерідко фоловери залишають коментарі зі здогадками про те, що цього разу виконавиця приховує своє положення за оверсайз одягом.

Настю Каменських привітали з першою вагітністю через дивний одяг
Настю Каменських привітали з першою вагітністю через дивний одяг

Сама ж Каменських коментувала подібні плітки. Зірка жартує, якби кожна новина про її вагітність виявлялась правдою, ймовірно вона вже встигла б народити десятеро дітей.

“Я б вже за рік і народила, але ж не можу переносити як слон. Бути вагітною – це неможливо сховати. Тобто, це через якийсь час все одно проявиться. Не знаю, чекайте. Скільки – рік, два, три, не знаю”, – раніше говорила співачка в проєкті “Світське життя”.

На початку повномасштабного вторгнення Каменських протягом певного часу перебувала за кордоном. Вже після повернення в Україну, співачка все частіше почала прикривати живіт на фото, що породило нову хвилю чуток про вагітність. Користувачі Мережі не соромились вказувати артистці на те, що вона помітно погладшала.

Настю Каменських привітали з першою вагітністю через дивний одяг
Настю Каменських привітали з першою вагітністю через дивний одяг

Вже восени 2023 року Настя Каменських вразила глядачів зовнішнім виглядом. На церемонії нагородження українських музичних виконавців – MUZVAR AWARDS, артистка постала на червоній доріжці у чорній приталеній сукні.

Згодом блогерка Невгамовна Монро засвітила Каменських у своєму Telegram-каналі. Вбрання зірки стало темою №1 для обговорення, більшість розкритикувала стилістів NK.

“Після цього відео НК звільнила своїх стилістів”

“Настя Погладшала”

“Я трохи випала з життя. Настя була меншою”

Настю Каменських привітали з першою вагітністю через дивний одяг
Настю Каменських привітали з першою вагітністю через дивний одяг

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?