Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.

До своїх 22 років онучка легендарної української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко вже встигла перевершити свою зіркову бабусю за всіма параметрами. Вона встигла здобути престижну освіту в США, побудувати кар’єру моделі, об’їздити півсвіту, завести роман із мільйонером.

Внучка Ротару Соня Євдокименко відгуляла пишне весілля за кордоном
Внучка Ротару Соня Євдокименко відгуляла пишне весілля за кордоном

Про це можна дізнатися з її мікроблогу, який налічує понад 160 тисяч підписників. Найбільше коментують її нові фото для американських глянців, на яких вона з’являється у розкішному одязі та прикрасах, її поїздки на престижні світові курорти, візит до тижня моди до Парижа у 2023 році. Жодна публікація Соні не залишається непоміченою.

Так, напередодні онучка Ротару засвітилася на весіллі своїх друзів. Зважаючи на все, торжество проходило в Іспанії. На кадрах, які з’явилися у “сториз”, Соня зняла перший танець молодих під живе виконання пісні, наречену у білій пишній сукні та щасливого нареченого, який кружляв у танці разом зі своєю коханою.

Внучка Ротару Соня Євдокименко відгуляла пишне весілля за кордоном
Внучка Ротару Соня Євдокименко відгуляла пишне весілля за кордоном

На відео Софія так і не з’явилася, натомість залишила вітання для близьких друзів. Не зрозуміло чи була дівчина на урочистості одна чи в супроводі чоловіка. Нагадаємо, що у 2023 році стало відомо, що онучка Софії Ротару розлучилася зі своїм коханим – мільйонером українського походження успішним підприємцем у галузі IT, який увійшов до списку Forbes, Денисом Ждановим.

Соня Євдокименко з французом Марко Дюменілем та Денисом Ждановим
Соня Євдокименко з французом Марко Дюменілем та Денисом Ждановим

Такого висновку дійшли її підписники, коли звернули увагу, що всі їхні спільні фото кудись зникли. Відносини тривали два роки. До того, як завести роман із мільйонером, Соня Євдокименко зустрічалася з із французом Марко Дюменілем, за якого, за чутками, збиралася навіть заміж. Однак, весілля так і не судилося статися.

Наразі 22-річна модель з’являється на фотографіях одна, іноді в оточенні друзів.

Схожі статті

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.