Вау-ефект: 48-річна Марічка Падалко одягла червону сукню з вирізом до пупка і стала “жінкою на мільйон”

Відома українська телеведуча Марічка Падалко зачарувала мережу свіжою публікацією, в якій показалася у розкішній червоній сукні. Для чого зірка нарядилася?

Марічка Падалко володіє безперечним талантом перевтілюватися відповідно нагоді. Так, журналістка неймовірно виглядає у спортивному одязі, адже часто бере участь у різноманітних ініціативах з оздоровлення, а тому знає, як правильно екіпіруватися.

Також зірка неймовірно виглядає у кадрі, коли постає у ділових костюмах та офіційних сукнях. І доволі рідко зараз її можна побачити у вечірніх нарядах. І все ж таки нещодавно вона обрала доволі елегантну сукню для того, щоб запросити усіх бажаючих на івент, який буде організований в Києві. Його метою є зібрати талановиту молодь, яка здатна писати пісні та якісні тексти.

Марічка Падалко з 1+1 показала розкішний образ у червоній сукні

Марічка Падалко розповіла, як син пожартував над віком ведучої
Марічка Падалко з 1+1 показала розкішний образ у червоній сукні

У своєму зверненні до публіки Марічка нагадала про те, що впевнені в своїх силах зазвичай люди абсолютно не талановиті, а справжній геній і ховаються через сумніви в собі. Але врешті-решт завжди можна обмінятися досвідом та допомогти одне одному розкритися завдяки таким простим речам, як фестивалі чи лекції.

Звичайно, Марічка супроводила свій текст максимально естетичною фотографією для того, щоб привернути уваги публіки, і зробити допис максимально ефективним. Як ніяк Падалко вже багато років працюю на телебаченні і як ніхто добре знає про те, наскільки швидко красива картинка працює на свідомість людей та дозволяє скоротити дистанцію між автором та читачем.

Нагадуємо, що 2 роки тому чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв прийняв рішення, що буде захищати Україну, попри те, що народився в російській федерації. Зі своїми батьками він посварився, і не спілкується, на даний момент не являється депутатом і вже отримав підвищення. Вдома Ігор буває тільки на вихідних.

Для родини це величезне випробування, адже Марічка та троє дітей Єгора неймовірно сумують за головою сімейства.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.