|
20.10.2021 17:45

Вагітна Наталія Могилевська заспівала з великим животом: навіть не намагалася сховати своє цікаве положення

Відома українська співачка Наталія Могилевська незаміжня і дітей немає. До чайлдфрі зірка себе не відносить, тому не виключає можливості стати матір'ю. А поки численні прихильники сподіваються, що це станеться в найближчому майбутньому, до мережі потрапили фото Могилевської з вагітним животом. У такому цікавому положенні вона вийшла на сцену.

Кілька тижнів тому виконавиця отримала пропозицію руки та серця. Цей зворушливий момент відбувся після її сольного концерту в одному з популярних розважальних комплексів столиці. Фанати бурхливо обговорювали подію, але тепер їхня увага буде прикута до іншої теми.

Так, у вільному доступі знайшлися фото вагітної Наталі Могилевської, на яких вона обережно тримає животик і співає з музикантами у звукозаписувальній студії.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно

Виявилося, що поп-діва зіграла роль вагітної співачки в романтичній комедії українського кінорежисера Олексія Шапарева під назвою “Київський торт”. За задумкою, вагітність героїні Могилевської була потрібна для того, щоб підкреслити батьківські якості головного героя.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно

У реальному житті Наталія мамою ще не була, а загалом до материнства вона ставиться по-філософськи. Зірка вважає, що дитина з’являється саме тоді, коли жінка сама готова стати матір’ю. Саме так вона відповіла на питання одного з підписників про її ставлення до всиновлення.

Наталія Могилевська поділилася планами на дітей

Також планами Могилевської на дітей цікавилася ведуча програми “Світське життя” Катерина Осадча, яка отримала від неї наступну відповідь:

“Я не знаю, як і в якому віці прийдуть дітки в моє життя, але вони прийдуть лише після того, коли моє серце буде готове, а не коли я вирішу в голові – пора. Так ні я не буду щаслива, ні вони”.

Варто зазначити, що досвід виховання Наталія має – вона знаходилася у тривалих серйозних стосунках з бізнесменом Єгором Долініним, у якого на той момент вже були три доньки. В артистки склалися добрі відносини з падчерками, а старша навіть знялася у її кліпі на пісню “Відправила меседж”.