Якими виросли падчерки Наталі Могилевської, в котрих вона вклала свою душу: зараз не спілкуються

У житті Наталі Могилевської були три прекрасні дівчини, які замінили їй рідних доньок. Як вони виглядають зараз, і чому не спілкуються з артисткою?

Наталія Могилевська змогла побудувати успішну творчу кар’єру, але так і не створила сім’ї. Співачка не приховує, що мріяла стати коханою дружиною і щасливою матір’ю. Але її бажанням не судилося стати реальністю.

Стосунки з Єгором Долиніним

Наталя Могилевська Єгор Долинін

В інтерв’ю для харківського проекту “Накипіло” зірка вирішила відверто розповісти про свої романи і причини, чому їй не вдається побудувати міцні відносини. Зокрема, Наталія Могилевська зізналася, що двічі намагалася створити сім’ю. Але тільки одні відносини вважає справжнім шлюбом. Артистка досі не може забути роману з Єгором Долиніним. Пара жила разом впродовж 5 років, і зірка виховувала його донюк. Могилевська перебувала в цивільному шлюбі з бізнесменом з 2006 по 2011 рік. Пара вже була в офіційних відносинах і в РАГСі, тому не поспішала знову йти під вінець.

Єгор мав трьох дочок – Василину, Варвару і Вероніку, – з якими у Наташі склалися хороші відносини. Наташа зняла у своєму кліпі “Відправила меседж” старшу дочку Єгора. Тоді артистка заявляла, що готова виховувати дівчаток і не проти завести своїх дітей. Але знову не склалося. Пара порвала. Про свої стосунки Єгор і Наташа навіть через кілька років після розставання згадували з трепетом.

Доньки Єгора Долиніна

Але артистка не стала розповідати, наскільки сильно любила дітей Єгора. Якось одна з дочок Долиніна розповіла, що Наталя Могилевська будила її вранці поцілунками в п’яти. Ось такою була любов Наташі до дочок свого коханого.

Але зараз дівчата з зіркою не спілкуються. Що стало причиною розриву стосунків з дітьми здогадатися не важко, але варто відмітити, що вони навіть ее слідкують одне за одним в соціальних мережах, що наштовхує на думку про конфлікт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.