|
22.10.2021 22:26

Лідія Таран потрапила у ДТП з вантажівкою прямо перед студією новин: як зараз почувається постраждала зірка

22 жовтня Лідія Таран повідомила, що потрапила у дорожньо-транспортну пригоду у центрі міста. Телеведуча вийшла на зв'язок одразу після інциденту та розповіла його головну суть. Для дуже обережної Лідії ситуація стала шокуючою. Усі деталі в статті.

Ранок 22 жовтня для Лідії Таран розпочався добре. Відома українська телеведуча прокинулася з прекрасним настроєм і поділилася ним з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Жінка замотивувала себе на хороший день, але доля мала інші плани. Рівно через 3 години Лідія Таран дізнається, що її позашляховик постраждав через невдалий збіг обставин.

Лідія Таран потрапила у ДТП

Стало відомо, що запакована автівка телеведучої прямо біля студії ТСН постраждала від дверей вантажівки. А всьому провиною став вітер, який своєю силою штовхнув двері винуватця.

Лідія Таран потрапила у ДТП з вантажівкою прямо перед студією новин. Скріншот особистої сторінки телеведучої

На превелике щастя, зірки у салоні позашляховика не було і вона не отримала жодної подряпини. Чого не скажеш про її автівку, яка буде оговтуватися від інциденту у руках майстра, що буде виправляти вм’ятини та пошкодження.

Лідія Таран, звісно, не забула пригадати, що на потрапляла у подібній ситуації впродовж 10 років. Ювілейний рік став для її машини хоча і не роковим, але вкрай неприємним. Сподіватимемося, що зірка виконала усі необхідні процедури згідно контракту зі страхувальною компанією і отримає компенсацію.

Нагадуємо, а раніше ми писали про те, що Лідія Таран може бути вагітною. На відпочинку телеведуча засвітила круглий животик, що стало причиною пліток про майбутні поповнення у сім’ї зірки. Втім, про її обранця рівним чином нічого не відомо, тож округла фігура Таран може бути наслідком її любові до смачненького.

Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.