“Вагітна” Лідія Таран ховає круглий животик за вільними сукнями: на цей раз тато точно не Доманський

Завжди серйозна в кадрі журналістка Лідія Таран поза камерами перетворюється на турботливу маму, яка, схоже, готова подарувати життя ще одній дитині.

Героїня нашої сьогоднішньої статті самотужки виховує дочку-підлітка Василину. Хоча не зовсім самотужки – батько дівчинки Андрій Доманський фінансово допомагає ростити телеведучій спільну дитину, а також бачиться з нею в міру можливостей. Мамою Таран стала в 30 років і, за її власними словами, народження доньки анітрохи не завадило її кар’єрі:

“Вони [діти] дають таке перезавантаження, таке переосмислення життя, багато або починають ще з більшим завзяттям працювати і досягати успіху, або кардинально змінюються внутрішньо і знаходять себе в зовсім інших сферах діяльності”.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною

Зараз Лідія і Василина кращі подруги. Звичайно, режим суворої мами вона іноді просто змушена включати, але це обов’язок кожного з батьків. Цікаво, що журналістка рада тому, що їх шляхи з Доманським розійшлися, адже якби вони всупереч всьому продовжували терпіти одне одного і не розходилися, їх дочка жила б в обстановці нелюбові, недовіри і тихих конфліктів:

“Неминуче у неї б сформувався комплекс провини. Слава Богу, у нас немає такого”, – розповідала зірка.

Лідія Таран і Андрій Доманський
Лідія Таран і Андрій Доманський

Маючи достатній досвід в материнстві, Таран подумує про другу дитину. Більш того, вона навіть готова зробити паузу в роботі і піти в другій декрет, хоча про наявність поруч з собою чоловіка, від якого телеведуча хотіла б народити, нічого не говорить. Втім, шанувальники Лідії в мережі вже виглядають будь-які натяки на вагітність. Особливо під фотографіями у вільних сукнях.

Фото, які наштовхнули користувачів мережі на підозри Лідії Таран у вагітності
Фото, які наштовхнули користувачів мережі на підозри Лідії Таран у вагітності
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Сама знаменитість на подібні коментарі не відповідає, зберігаючи інтригу.

Схожі статті