|
22.10.2021 23:17

Катя Осадча, Віра Брежнєва та інші зірки, які народили первістка до 20: материнство не завадило кар’єрі

Багато жінок опиняються перевод вибором: кар'єра чи родина. Деякі відкладають народження дитини на пізніше, а спочатку розвиваються у професії. Іншу половину представниць прекрасної половини людства рання вагітність спонукає працювати ще більше. Деякі з українських зірок, які народили до 20, тому підтвердження.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу

Своє перше кохання співачка та донька легендарної Ніни Матвієнко зустріла ще в підлітковому віці – хлопець був старшим на шість років. У 16 Матвієнко-молодша дізналася, що вагітна, а в 17 народила доньку Уляну. Молоді батьки прожили разом десять років, проте кінець-кінцем розійшлися зі скандалами. Уляна залишалася разом із мамою, а згодом приняла як рідного її нового чоловіка Арсена Мірзояна.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва з донькою Сонею

Свою старшу доньку екс-віагрянка народила ще до початку музичної кар’єри. На той момент Брежнєвій було 19 років, вона жила в невеличкому українському містечку в громадянському шлюбі та працювала на заводі. Після “ВІА Гри” вона пішла від чоловіка, забравши з собою донечку Соню. А після весілля з мільйонером Михайлом Кіперманом дівчинка взяла його прізвище та до сих пір підтримує з вітчимом теплі стосунки.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій з сином Денисом

Сина Дениса Таїсія Повалій народила у 18 років ще до яскравого старту своєї кар’єри. З батьком свого первістка жінка прожила разом 11 років, але ці стосунки закінчилися розлученням. Денис перейняв талант матері та зараз активно займається музикою. Зараз юнак будує власну сім’ю і вже подарував Повалій онука.

Катя Осадча

Як виглядає старший син Каті Осадчої

Старший син зірки “Світського життя” Каті Осадчої відсвяткував цього року 19 день народження. Телеведуча народила свого первістка в 19 від депутата Олега Поліщука. Зараз зіркова мама називає свої стосунки з сином дружніми та надзвичайно близькими. Цього року Ілля почав навчатися в університеті та жити окремо від батьків.

Надія Мейхер

Надія Мейхер та син Ігор

Надія Мейхер завагітніла у 19 років, а вже в 20 стала мамою сина Ігоря. Заради дитини вона покинула легендарну “ВІА Гру”, однак пізніше повернулася до складу гурту. З батьком первістка, бізнесменом Олександром Ліщенком, у співачки стосунки так і не склалися. Пізніше вона зустріла нове кохання, якому подарувала двох доньок.