“Довіряю тільки йому”: Злата Огнєвіч розповіла, кому насправді віддасть своє серце по закінченню проєкту

Нарешті телеглядачі змогли побачити про яких двох чоловіків Злата Огнєвіч говорила декілька місяців. Холостячка була настільки емоційна, що не втрималася і розповіла про свою закоханість одразу в двох учасників. Кого ж з них обрала артистка?

Нова головна героїня реаліті-шоу “Холостячка” Злата Огнєвіч намагається спілкуватися з фанатами щиро та відкрито. Вона не приховує жодних емоцій, і на відміну від попередньої героїні не тримає в собі абсолютно нічого. Втім, її пориви закінчуються для учасників не надто добре.

Злата Огнєвіч

Наприклад, в останньому ефірі усі три конкуренти, які були відправлені на поліграф, не пройшли його. Варто відмітити, що кожному є що приховувати, і не цілком зрозуміло, що Злата намагалася зробити.

До Вінченцо були почуття

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у які Злата заговорила про почуття. Здається, що вона таки виділила своїх фаворитів. Серед них був Вінченцо та Андрій.

Буквально через декілька хвилин після публікації стало відомо, що Дулепа покидає проєкт. Таким чином серед двох чоловіків, яким надавала перевагу зірка, залишився лише Андрій. При цьому знаменитість не відповіла точно, кого ж обирає. Злата сказала, що довіряє своєму серцю, і буде чинити так, як воно їй підкаже.

Варто відмітити, що більшість глядачів вважає, що переможцем шоу буде Максим. Зіркова пара нагадує їм Ксенію Мішину та Олександра Еллерта, які спочатку також не дуже пасували одне одному, але в результаті стали ідеальною парою.

Також неможливо про ігнорувати той факт, що Вінченцо днями раніше співпрацював з Юлією Бельченко, що говорить про те, що бізнесмен відверто намагався набрати популярність через проєкт. Чоловік займався взаємним піаром з дівчиною, і активно прокачує особисту сторінку в Інстаграм.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.