|
25.10.2021 13:22

Ектор Хіменес-Браво розповів про “медовий місяць” з Мартиновською на Мальдівах: “Мама вже давно хоче онуків”

Ектор Хіменес-Браво звик тримати своє особисте життя в таємниці, оскільки одного разу вже обпікся тим, що виставляв усе на загальний огляд. Втім, нещодавно він вперше за останні декілька років відверто зізнався, що має серйозні стосунки з українкою. Більше того, кулінар навіть поділився спільним з нею фото, на якому обраниця телезірки стоїть до камери спиною.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Попри такий ракурс, коментатори побачили в жінці риси Мартиновської, яка рішуче заявила, що дійсно, їх таки розсекретили. Тим самим суддя “МастерШеф” породила ще більшу кількість пліток. Відтепер фанати колумбійського кухаря поділилися на два табори – одні впевнені, що Ектор і Ольга разом, інші ж вважають все це великим жартом.

Ектор Хіменес-Браво на тлі чуток про роман з Ольгою Мартиновською захотів стати новим Холостяком

Днями Хіменес-Браво ще більше заплутав аудиторію та опублікував в Інстаграмі пост, у якому розповів, що міг би стати новим Холостяком. Підписники відреагували миттєво:

  • “Якби у вас не було коханої жінки, то сміливо можна на Холостяк”;
  • “Зараз усі дівчата і жінки терміново побіжать розлучатися”;
  • “Нема чого сидіти на МастерШеф, потрібно вже зайнятися сімейним життям, я думаю, твоя мама вже давно хоче онуків”, – написали прихильники в коментарях.
Коментарі фанатів Ектора Хіменеса-Браво

Варто зазначити, що дітей в Ектора дійсно досі немає, а якраз незадовго до цього в Україну з Колумбії прилетіла мама Хіменеса-Браво. У фанатів є версія, що жінка особисто вирішила познайомитися з невісткою, до того ж зараз кулінар разом зі своєю нареченою відпочиває на Мальдівах, що дуже схоже на медовий місяць.

Шеф-кухар на зв’язок з фоловерами виходить, але продовжує приховувати особистість обраниці. Цього разу він поділився емоціями від вивчення підводного світу Мальдів, яке назвав неймовірним досвідом, а зафільмувала щасливого Ектора його таємнича кохана.

Ектор Хіменес-Браво показав, чим займається на Мальдівах