Вагітна Наталя Могилевська назвала Ектора Хіменеса-Браво претендентом на батьківство: Мартиновська за бортом

Відома українська співачка Наталія Могилевська не особливо полюбляє ділитися з публікою подробицями особистого життя, але це лише підігріває зацікавленість аудиторії. Цього разу справжнім здивуванням для фанатів стали чутки про вагітність Могилевської, до якої може бути причетним Ектор Хіменес-Браво.

Наталія Могилевська у свої 46 незаміжня і дітей немає, але до чайлдфрі себе не приписує, тож не виключає можливості зрештою таки стати мамою. Яким саме шляхом – неважливо, оскільки зірка ставиться до материнства по-філософськи. Одного разу на питання підписника щодо всиновлення артистка відповіла так:

“Готовий учень – знайдеться і вчитель. Готова стати матір’ю – знайдеться і дитина”.

Наталія Могилевська поділилася планами на дітей
Наталія Могилевська поділилася планами на дітей

Крім того, вагітною Могилевська вже була, хоча й не насправді, а для зйомок у кіно. Коли кадри Наталії з помітно округленим животиком потрапили у вільний доступ, ЗМІ зарясніли заголовками про те, що співачка готується до поповнення. Було це у 2014 році. Тоді ж їй приписували роман з колумбійським кулінаром і суддею шоу “МастерШеф” Ектором Хіменесом-Браво.

Наталію Могилевську підозрюють у романі з Ектором Хіменесом-Браво
Наталію Могилевську підозрювали у романі з Ектором Хіменесом-Браво

Зірок неодноразово бачили разом, що спричинило появу інших чуток – мовляв, саме Ектор причетний до цікавого положення Наталії. Ось як це коментувала поп-діва:

“Бідний Ектор, ще один претендент на батьківство. Дякувати Богу, він сам прекрасно знає, що таке відомість, і до цієї ситуації ставиться з гумором. Він вміє здивувати, особливо, коли буквально за 5 хвилин відремонтував розетку в моєму домі, поки чекав, поки я закінчу зачіску”, – приводить слова співачки Telegraf.

До речі, нещодавно Хіменес-Браво і Могилевська знов зустрілися на очах у камер, але цього разу вже на кухні “МастерШеф”. Зараз знаменитостей вже не підозрюють в романі одне з одним.

Тим більше, що кожному з них приписують в пару інших людей. Наталії – бізнесмена Олега Рижова, а Ектору – колегу по “МастерШеф” Ольгу Мартиновську, яка публічно підтвердила стосунки з колумбійським кулінаром.

Ектор Хіменес-Браво зробив довгоочікуване зізнання
Ектор Хіменес-Браво і Ольга Мартиновська

Схожі статті