|
27.10.2021 21:07

“Для вас я – Алла Борисівна”: дизайнер Андре Тан розповів, як його принижувала російська Примадонна

Український дизайнер Андре Тан розповів про своє знайомство з російською співачкою Аллою Пугачовою, яке для самого модельєра було не дуже приємним. Примадонна не була вражена роботами кутюр'є та порадила йому багато працювати над собою та покращувати свої вміння.

Дизайнер Андре Тан ще з юності точно знав, що він закоханий у світ моди та стилю. Торгову марку одягу, яку він назвав своїм іменем, він зареєстрував ще у 18 років, а через два роки вперше взяв участь в Українському тижні моди. З того часу його моделі регулярно дефілюють столичними подіумами.

Нещодавно Андре випустив спільну колекцію базового одягу разом із телеведучою та зіркою “Світського життя” Катею Осадчею. Дизайнер користується особливою популярністю у вітчизняних зірок та вдягає більш з них не лише для важливих заходів, а й для повсякденного життя.

Фото: прес-служба Андре Тана

Окрім основної роботи, Тан веде активне життя у соціальних мережах. В особистому блозі він розповідає підписникам про роботу, родину та захоплення. Нещодавно на честь свого 39-го дня народження модельєр вирішив розказати прихильникам про дев’ять подій, які він вважає знаковими для себе.

Андре поділився, що назавжди запам’ятає весілля з уже колишньою дружиною, народження донечки Софійки, знайомство з Періс Хілтон, свій перший модний показ у Парижі, а також зустріч з Аллою Пугачовою.

Андре Тан з Періс Хілтон

З Примадонною дизайнер познайомився у 1997 році, ще будучи початківцем. Тоді він приїхав до столиці, щоб показати артистці ескізи костюмів та суконь, які він вигадав спеціально для неї.

“Коли я зайшов до неї, сказав: “Здрастуйте, Алло”. Вона повільно повернулася і сказала: “Для вашого віку, хлопче, я – Алла Борисівна”. – поділився спогадами Андре Тан.

Розмова з Пугачовою не склалася з самого початку. Виконавиця порадила молодому модельєру працювати над своїми навичками та малювати кращі ескізи. На цьому їхня зустріч закінчилася.