Андре Тан назвав причину, через яку не спілкується з Могилевською

Чорна кішка пробігла між Андре Таном і Могилевською через те, що вона "любить не за все платити".

Відомий український дизайнер і модельєр Андре Тан в інтерв’ю ютуб-каналу Dorotye зізнався, що не спілкується з зіркою українського шоу-бізу Наталією Могилевською.

Причина, через яку дизайнер посварився зі співачкою, доволі банальна. Як розповів Андре Тан «просто вона любила не за все платити гроші». Таку поведінку дизайнер називає неправильною, тому що він теж професіонал у своїй сфері, як і Наталія Могилевська у своїй.

Андре Тан підкреслив, що за роботу йому завжди потрібно платити, адже він має дати своїм робітникам зарплату, віддати гроші за оренду, заплатити за італійські тканини.

Тим часом, за словами дизайнера, європейські зірки завжди оплачують за створення свого одягу гроші, для них це принципово.

Також Андре Тану не подобається, коли артисти намагаються контролювати його роботу, адже він вважає, що краще розуміється в своїй справі, і зіркам треба просто співати, а про все інше подбають професіонали. Тому що ніхто не каже стоматологу чи перукарю, як і що йому робити, всі оцінюють результат. Крім Могилевської, дизайнер не спілкується з Таїсією Повалій, і в не дуже приязних стсоунках з деякими іншими українськими зірками.

Андре Тан також зізнався, не водить дружбу із зірками, йому більше подобається дружити із представниками бізнесу.

Він підкреслив, що йому більш цікаві люди глибокі, всебічно розвинені, з знаннями мов, які вміють вирішувати проблеми. Йому до вподоби спілкування з людьми, в яких можна повчитися, а не з тими, хто навчається в нього.

Нагадаємо, законодавець української моди (справжнє ім’я – Андрій Тищенко) народився в 1983 році в селищі Слобожанське на Харківщині. Свою торгову марку Andre TAN він створив у 2000 році.

Схожі статті