|
28.10.2021 10:52

Як виглядає батько Тоні Матвієнко: сивий чоловік, який скакав у гречку, поки Ніна Митрофанівна дітей ростила

Тоня Матвієнко народилася у яскравій творчій родині. Та якщо її мама, легендарна Ніна Митрофанівна, завжди на видноті у публіки, то батько - відомий лише у вузьких колах. Як виглядає чоловік і що стало головною драмою його сім'ї - читайте далі у матеріалі.

Він художник, вона співачка. Ніна Матвієнко ще за молодих років зустріла свою половинку Петра Гончара. Чоловік походить не з простої родини. Його батьком був сам Іван Гончар – відомий український скульптор, засновник музею українських старожитностей. Хоч тато і не був рідним по крові, проте душа – споріднена. Саме від нього хлопчик перейняв всі творчі премудрості та вирішив стати митцем. Цьому ж вчив і власних синів.

У 1971 році Петро одружився з Ніною. Подружжя має трьох дітей — Івана, Андрія і Антоніну. Показала, як виглядає зараз батько саме донька. Тоня в Інстаграмі опублікувала світлину з татом.

У коментарях фанати висловили прихильність, написавши:

  • “Дуже схожа!! Татова!”
  • “Красиві. Щастя Вам”
  • “Тату привіт”

Подружня зрада

Не все так безхмарно було у шлюбі Ніни і Петра. Співачка поділилася неприємною для себе новиною про те, що її обранець попри 50 років разом таки у гречку скочив. Місця собі не знаходила безпорадна співачка, але взяла зважене рішення. Поставила жінка ультиматум: або родина, або інші жінки. Погрожувала навіть вигнати Петра з дому. Пізніше Матвієнко розповідатиме, що вона зробила так, адже зрозуміла, що її чоловіка контролювати немає сенсу. Саме тому дала такий однозначний вибір.

Як виглядає батько Тоні Матвієнко і дочки співачки

Зараз це вже у минулому. Щаслива пара зірок зустріла народження онуків та прийняла постриг у ченці сина. Цікаво, що більшість часу живуть нарізно: Ніна допомагає донці Тоні з побутом, а Петро обмилував собі дачу для творчості. Там же зробив собі митець місце для спальні, кухні.