“На день 5 обіймів”: Надія Матвєєва розповіла про кохану людину – потенційного вітчима для сина

Телеведуча Надія Матвєєва розповіла про свій секрет щасливих стосунків.

52-річна зірка телешоу “Все буде добре” не любить говорити про своє особисте життя. Не дивлячись на вік, телеведуча виглядає відмінно, тож її прихильникі постійно натякають їй, що побудувати нові стосунки — ніколи не пізно. Сама Надія ніяк не коментує подібні побажання, а лише ввічливо посміхається. Особливо на інтерв’ю, коли журналісти зачіпають цю тему.

Матвєєва була заміжня двічі. Своє перше кохання вона зустріла під час навчання в інституті. Проте цьому шлюбу не судилося протриматися довго. Пара розвелася через декілька років, а Надія зустріла нове кохання.

З другим чоловіком зірка телеканалу “СТБ” прожила разом одинадцять років. Причиною для розлучення став переїзд. Матвєєву запросили до столиці підкорювати світ шоу-бізнесу, а чоловік був неготовий змінювати свій стиль життя та покидати малу батьківщину. Тож підкорювати велике місто тендітній жінці довелося виключно власними силами.

Надія Матвєєва з сином
Надія Матвєєва з сином

Від першого чоловіка у Надії є син Владислав, якому зараз 29 років. Він навчався у Києві, а зараз живе один та намагається будувати власну сім’ю та кар’єру. За словами зіркової мами, вона абсолютно не впливає на вибір та професійний шлях сина, усього він добивається самостійно.

І ось в особистому блозі Матвєєва натякнула на можливого коханого чоловіка у своєму житті.

“На день 5 обіймів та 5 подяк. Це той мінімум у спілкуванні з коханою людиною, який допоможе залишатися дійсно близькими”, — написала телеведуча в своєму особистому блозі.

Підписники Надії вирішили, що це натяк на нового коханого. Однак, сама зірка ніяк не прокоментувала ці здогадки.

Схожі статті