|
28.10.2021 10:58

Дружина мільярдера Камалія назвала шкільну освіту знущанням: “Непотрібні предмети заважають розвитку”

Найбагатша співачка Україні Камалія у соцмережах підняла питання освіти в загальноосвітніх школах, які, на її думки, забирають у дітей дорогоцінний час на розвиток в інших напрямках. Своїх доньок зірка віддала в престижну британську школу, але і тамтешньою програмою навчання вона не задоволена.

Камалія заміжня за мільярдером Мохаммадом Захуром, разом з яким виховує двійнят Арабеллу і Мірабеллу. У цьому році дівчатка перейшли вже в третій клас київського філіалу Міжнародної британської школи, навчання в якій коштує від 20 до 25 тисяч доларів на рік за одну дитину.

Чоловік та діти Камалії

Попри таку недешеву вартість освіти, співачка має певні претензії до предметів, які викладаються учням. Своїми думками з цього приводу знаменитість поділилася в новому пості у Фейсбуці:

“Дуже важливе питання! Навіщо загальноосвітні школи вбивають дорогоцінний час наших дітей абсолютно непотрібними предметами, не залишаючи їм часу і шансу на розвиток себе в інших напрямках?! Фізкультура взагалі повинна стояти останнім предметом у розкладі, і діти, які займаються в спортивних секціях, мають взагалі звільнятися від цього предмету в школі! Навіщо їм займатися в школі фізкультурою, якщо вони все одно отримують серйозні навантаження кожного дня в спортивних школах?! А вища математика?!”.

Цей допис артистка доповнила записом ефіру, котрий провела разом з чемпіонкою Європи Зарою Мехбуб. За словами Камалії, цій дівчині загальноосвітня школа зламала подальшу кар’єру в спорті.

Камалія розкритикувала сучасну шкільну освіту

В самому відео співачка зазначила, що має на увазі не лише звичайні безкоштовні школи, а й елітні:

“Замість того, щоб дитина йшла далі в якість гуртки, студії, займалася, розвивалася, вона слухає ці непотрібні предмети, які ніколи в житті їй не знадобляться. Чесно кажучи, я думала, що вже якось освіта змінилася в кращу сторону, але ні, не змінилася. Навіть в приватних школах. Ну це чесно, це знущання над дітьми”.

А якщо хочете дізнатися, як у цих суворих реаліях Камалія виховує своїх дочок, переходьте на YouTube-канал “Одна минута”: