“Коли цей жах закінчиться?”: засмучена Камалія серед ночі повідомила, що в її родині сталося нещастя

Камалія вийшла на зв'язок посеред ночі та розповіла про біду, яка сталася з її мамою.

Як відомо Камалія живе разом з мамою Інною Петрівною. Жінка переїхала до будинку співачки та її пакистанського чоловіка давно, і допомагає зірковій доньці впоратися з господарством і дітьми.

Не дивно, що жінка їздить на найкращих автомобілях, і одягається у найдорожчі речі. Інна Петрівна розбагатіла разом з донькою ще до того, як та зустріла металургійного короля Мохаммада Захура, адже була її продюсеркою. А після весілля з мільярдером, такий стан справ взагалі не дивує.

Інна Петрівна знову потрапила в аварію

Весною цього року мама Камалії вже потрапляла в аварію на дорогах. У той раз її машину просто знищили. Жінка дуже засмутилася, але донька її підтримала і все начебто налагодилося.

9 вересня вночі знову сталася аварія за участю Інни Петрівни, але на цей раз вантажівка зачепила її на дорозі та поїхала з місця ДТП. Камалія одразу ж виїхала до матері, та відзняла на відео місце, де вони чекали на поліцію. Про це стало відомо з особистої сторінки співачки в соціальній мережі Instagram.

Варто відмітити, що зірка була дуже розлючена. Вона гнівалася на владу, яка влаштувала суцільний ремонт доріг в Києві, сварилася на водіїв вантажівок, гнівно чекала на поліцію, яка не приїжджала більше години. Покинути місце події Камалія та її мама поїхати не могли, адже мають отримати страхові виплати, і тому необхідно було зареєструвати дорожньо-транспортну пригоду. І через затримку поліції з цим також була проблема.

Сподіватимемося, що наступного разу Інна Петрівна буде акуратнішою на дорогах.

Схожі статті