|
28.10.2021 19:33

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко: вибір очевидний

Багато років тому Інна Білоконь шокувала публіку абсолютно неочевидним для них вибором чоловіка. Поки всі вважали її коханкою Андрія Данилко, вона будувала сім'ю з іншим і навіть народила від нього дітей. Усі деталі читайте у нашій статті.

Відомому українському виконавцю, який прославився під псевдонімом Вірка Сердючка, Андрію Данилку та його партнерці по сцені Інні Білоконь  все життя приписували роман.

Чоловік Інни Білоконь

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко. Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися в Маямі

Не допомагали ані плітки про нетрадиційну орієнтацію співака, ані його інтерв’ю, в яких він раз у раз говорив про дружбу з колегою.

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко. На фото Інна Білоконь з чоловіком, донькою Яною і зятем

Особливим приводом для чуток стали поцілунки на закордонному курорті, які випадково зняли російські туристи, що впізнали Данилка. Пара цього не чекала. Впіймали їх у Майамі на порозі відомого особняка Версаче, який здається подобово. Одна ніч там коштує до дві тисячі доларів на добу, причому у всіх номерах є тільки одне ліжко king-size.

Однак, мало хто знає, що Інна вже 20 років перебуває у шлюбі з іншим. Весілля припало саме на шалену популярність дуету Вірки Сердючки та її мами. А зараз у пари є син та донька. Відомо, що її благовірний проживає у Полтаві, тому є висока ймовірність, що пара вже давно не разом. Через непублічність чоловіка важко дізнатися будь-які деталі з життя подружжя, і єдині крихти, які можна вловити потрапляють у пресу через влог Інни в Інстаграм.

Варто відмітити, що мама Вєрки Сердючки вже стала бабусею, адже її донька Яна народила їй онучку. Вона з великим задоволенням няньчиться з малюком і навіть показує її шанувальникам.