“Данилко одружився з мамою Вєрки Сердючки та виклав фото з каблучками”: таємне весілля зірок розсекретили

Не перший рік мережею гуляють чутки про службовий роман Андрія Данилка та мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь, яка насправді має чоловіка і дорослу доньку. Втім, цього разу сам артист зробив несподіваний натяк на весілля і навіть виклав фото з каблучками.

Фанати запальної Вєрки Сердючки та її кумедної мами Інни Адольфівни не втомлюються спостерігати за життям зірок як на сцені, так і поза нею. Данилко та Білоконь дружать одне з одним вже багато років, але багатьом шанувальникам здається, що за дружніми стосунками ховається справжнє і велика любов, на заваді якій не став навіть шлюб Інни.

Масла у вогонь додає той факт, що Андрій жодного разу не представив публіці свою кохану – мовляв, однолюб. І це ще не кажучи про те, що одного разу у вільний доступ потрапили світлини зі спільного відпочинку Сердючки з мамою. На цих кадрах вони виглядають зовсім не як друзі, а скоріше як пара, з чим важко сперечатися.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися

Сам того не підозрюючи, Данилко розставив всі крапки на “і” в історії кохання з Білоконь, коли дав інтерв’ю Славі Дьоміну в YouTube-шоу “Слава+“. Вони зіграли у гру, де за правилами гість має збрехати у відповідь на задане питання. Так Дьомін запитав про те, чи був насправді в Андрій роман з Інною, на що співак відповів: “Ні”, а потім поспішно додав: “Оце я ляпнув, звісно”.

Нова хвиля чуток про романтичний зв’язок Данилка з мамою Вєрки Сердючки після опублікованого ним фото в Інстаграмі, на якому Білоконь позує в чиїхось обіймах, а також в кадр потрапили руки з каблучками.

“Увага! Фото-загадка. Питання: У чому ж загадка?”, – підписав публікацію Андрій.

Коментатори одразу ж почали висловлювати свої припущення щодо побаченого:

  • “У Віри з’явився батько?”;
  • “Скоро в усіх новинах країни: “Данилко одружився з мамою Вєрки Сердючки та виклав фото з каблучками в Інстаграм”;
  • “Натяк на весілля! Інка, схоже, заміж вискочила!”;
  • “Загадка в тому, що немає загадки”, – пишуть фанати.
Коментатори передбачають, що Данилко одружився з мамою Вєрки Сердючки
Коментатори передбачають, що Данилко одружився з мамою Вєрки Сердючки

Ще більше цікавого про життя улюбленого артиста Андрія Данилка дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті