|
28.10.2021 22:49

Як виглядає перший чоловік Надії Мейхер, до якого вона втекла від Меладзе: багатий та цікавий

Надія Мейхер - єдина учасниця жіночої групи "ВІА Гра", якій продюсер Костянтин Меладзе дозволив повернутися до роботи в групі після вагітності. Солістка зникла зі сцени раптово на самому піку популярності групи. Тоді жінка не розкривала імені батька дитини - його прихильники зірки дізналися лише через 10 років.

Надія Мейхер була першою солісткою легендарного жіночого колективу “ВІА Гра”. Саме вона разом із Альоною Вінницькою стояла у витоках групи та стала її незмінною легендою. Мейхер до сих пір вважають головною віагрянкою, яку називають символом колективу, адже в Надії була все, що для нього потрібно: талант, пластичність, вокал та ідеальна фігура.

Зірка почала працювати з Меладзе щойно їй виповнилося 18. Артистка стала улюбленицею продюсера: лише їй він дозволив повернутися до роботи, після того як Мейхер раптово зникла зі сцени через свою вагітність.

Альона Вінницька та Надія Мейхер

Артистка народила сина Ігоря у 2002 році. Але навіть ця подія не змусила Надю розкрити ім’я свого обранця. Усю правду вона розсекретила лише, коли хлопчику виповнилося 10 років. Як виявилося, Мейхер зустрічалася з бізнесменом Олександром Ліщенком.

Пара познайомилася випадково на вулиці в Києві. Між чоловіком та юною артисткою досить швидко зав’язався роман, Олександр познайомив її зі своїм колом спілкування, а перед друзями завжди представляв її коханою дружиною. Хоча їхні стосунки так і не закінчилося весіллям, а разом вони прожили лише декілька років.

Як виглядає перший чоловік Надії Мейхер

Тим не менш сама співачка зізнавалася, що вона вдячна Олександрові за сина і досі має до нього лише теплі почуття. Надія розповідала, що сама зрозуміла в якийсь момент, що хоче подарувати цій людині дитину – тоді їй було все рівно, був у них штамп у паспорті чи ні. Тож народження первістка було зваженим та обдуманим рішенням. Мейхер настільки закохала в бізнесмена, що навіть не думала про групу та кар’єру.

Зараз вони рідко спілкуються з Ліщенком, але батько підтримує сина.