Надія Мейхер вперше показала своїх дітей разом: таємно виростила красеня-сина і двох дочок-принцес (ФОТО)

Українська співачка та екс-солістка тріо "ВІА Гра" Надія Мейхер є багатодітною мамою, а її найстаршій дитині вже 19.

Надію Мейхер вважають найпривабливішою учасницею відомого жіночого тріо. Однак це не єдине її досягнення. Вона знімається у кіно, співає оперу, а ще зірка реалізувалася як любляча дружина і турботлива матір трьох дітей, яких, до речі, практично ніколи не показує публіці.

З “ВІА Гри” Надія вперше пішла на самому піку популярності, коли їй було 20. Причиною цього рішення стала вагітність виконавиці. У 2002 році Мейхер народила свого первістка Ігора, проте навіть після появи сина на світ вона не розкрила ім’я батька дитини. Лише через багато років знаменитість зізналася, що ним є бізнесмен Олександр Лищенко. Вона так і не стала його дружиною, а прожила пара разом зовсім недовго.

19-річний Ігор виріс справжнім красенем. Хлопець захоплюється кіберспортом, поєднуючи це з навчанням на факультеті психології.

Надія Мейхер зі своїм сином
Надія Мейхер зі своїм сином

В 2008-му Надія познайомилася з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, якому у 2012-му народила доньку Анну. Лише через 2 роки після її народження батьки офіційно зареєстрували стосунки. Закохані без зайвої уваги та шуму розписалися у київському РАГСі, а незабаром після весілля Мейхер і Уржумцев дізналися, що скоро їхня родина стане ще більшою – в 2015-му у них народилася друга донечка Марія.

Н
Надія Мейхер та Михайло Уржумцев

Вперше зірка вивела дівчаток з тіні під час участі в “Танцях з зірками 2020”. З ними вона вийшла на паркет та виконала чутливий танцювальний номер.

Доньки Надії Мейхер
Доньки Надії Мейхер

Усіх трьох дітей разом Мейхер майже ніколи не показує, але одного разу в своїх Інста-сторіз співачка це таки сталося. Щоправда, ніхто з них тоді не дивився в камеру.

Троє дітей Надії Мейхер
Троє дітей Надії Мейхер

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.