Categories Шоу-бізнес

Дзідзьо пояснив, чому квартиру віддав колишній, а не Цибульській з сином: елітні апартаменти отримала Славія

Епатажний Дзідзьо приголомшив своїх прихильників: своїй покинутій дружині Ярославі він вирішив подарувати квартиру у Києві. Чому співак пішов на такий крок: відчуває провину перед ексобраницею, просто хоче відкупитися та як поставилася до цього Ольга Цибульська? Дізнайтеся далі у матеріалі

Розлучення Дзідзьо зі Славією стало сенсацією 2021. Прихильників вразило, що жінка, яка була багато років у тіні знаменитого чоловіка відважно вирішила вийти у медійний простір та розповісти про стосунки. Виявилося, що за образом веселуна та бешкетника, ховається людина з непростим характером.

Ярослава бідкалася, що тривалий час відчувала, як на неї давить популярність обранця, а він сам не дає розкритися її власному творчому потенціалу. Пара розбіглася, але жінка раптово отримала цінний подарунок – розкішну квартиру у столиці України.

.

“Я влюбилася в це місце з першого погляду”, – натхненно пише колишня дружина Михайла у коментарях.

Сам же Дзідзьо лише нещодавно вирішив пояснити свій вчинок. За словами чоловіка, нерухомість він придбав, коли ще був у стосунках з екскоханою. Коли розбігалися, він сам вирішив зробити такий подарунок Ярославі, адже житло дуже прийшлося до душі жінці. Музикант розмірковує, що він, як чоловік ще зможе заробити собі на нову квартиру.

Що відомо про роман Дзідзьо та Ольги Цибульської?

Чутки про те, що співаки разом почати ширитися після 2017 року, коли світ побачили їхні спільні треки. Так, як Михайло Хома тривалий час не показував свою справжню обраницю і приховував сімейний статус, прихильники вирішили, що він закохався у співочу брюнетку Олю. Підігрівали плітки і самі знаменитості. Та згодом правда таки спливла: Цибульська не витримала тиску – зізналася, що насправді заміжня, а Дзідзьо для неї є другом та кумом. Навіть Славія підтримала версію про відсутність роману.

Share