Як виглядає свекруха Камалії, яку співачка обдурила: щоб отримати мільйонера Захура пішла на все

Історія заміжжя відомої української співачки Камалії може схвалювати будь-кого. Заради свого кохання артистка пішла на неабиякі жертви. Але зараз можна сказати, що воно того варте. У знаменитості міцна родина, дві прекрасні доньки та шалені багатства.

Коли артистка вперше познайомилася з пакистанським мільярдером, вона, за її словами, боялася виходити заміж і була цілковито зосереджена на творчій кар’єрі. Втім, почуття взяли верх, і Камалія з Мухаммадом зав’язали любовні стосунки. Впливовий та зрілий чоловік одразу ж вподобав жінку, яка принесла в його життя радощі та енергію. Щоб одружитися на ній, йому довелося піти на хитрощі — він обманом запросив її на власне весілля.

Як виглядає свекруха Камалії

Як виглядає свекруха Камалії

Але у пари виникли певні труднощі. Через те, що мільярдер вже був одружений на жінці, яку убрала йому мама, він не зміг повідомити їй про розлучення. І тепер одруження з іншою жінкою здавалося чимось неймовірним. Мохаммад не наважився повідомити про це матері. І так продовжувалося декілька років, а Камалія підтримувала цей обман.

Але розповісти право правду все одно довелося. Жінка сильно образилася на родину, але усі традиції виконала: приготувала невістці традиційний обід і прийняла її в сім’ю.

Як виглядає свекруха Камалії? Співачка, Мохаммад Захур та їхні доньки

Якось багатій згадував, що мама відреагувала дуже бурхливо. Зараз її, імовірно, вже немає на світі. Адже пакистанець припинив їздити до рідної країни, і остання його поїздка була пов’язана зі смертю невістки півроку тому. Більшість часу він проводить у Великобританії, де проживає його перша родина. Там в нього залишилося колишня дружина, первісток Арман і донька Таня. Діти не хочуть бути публічними, але Арман неодноразово засвітився у компанії своєї мачухи.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.