Categories шоу-бізнес

Вагітна Настя Каменських затягнула круглий живіт широким ременем: готується народити Потапу донечку

Можлива вагітність Насті Каменських на даний момент є ледь не найактуальнішою темою в шоу-бізнесі для обговорень. Співачка не припиняє інтригувати фанатів своєю фігурою та можливим майбутнім поповненням. Про оновлення щодо цієї теми читайте в нашій статті.

Настя Каменських та Потап вже давно мріють про дітлахів. Про це пара неодноразово зізнавалася журналістам. Олексій навіть у деталях розповів, якою бачить свою сім’ю через декілька років. За думкою продюсера, він стане прекрасною головою багатодітної родини. Співачка ж не заперечує, що також планує стати матір’ю. Однак, причини за якої цього досі не сталося пояснити не може.

Вагітна Настя Каменських готується народити Потапу донечку

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона постала у стильному вбранні.

Особливою деталлю її образу став чорний широкий ремінь, яким вона вдало підкреслила круглий животик. Фанати вже давно помітили, що струнка співачка не може позбавитися цієї деталі в її фігурі, і вважають, що причиною цьому стала саме вагітність.

Вагітна Настя Каменських готується народити Потапу донечку. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Каменських як завжди подібні закиди ігнорує. Артистка не квапиться спростовувати подібні речі або ж підтверджувати їх.

Нагадуємо, що про стосунки Потапа та Насті Каменських стало відомо два роки тому, коли пара оприлюднила кадри з весілля, що було влаштовано у київському лісі. Цього року з’ясувалося, що торжество було несправжнім, а лише святкуванням річниці стосунків. Насправді Олексій та Настя одружилися багато років тому у Лас-Вегасі. Продюсер вирішив нічого не приховувати від журналістів, які і так почали копирсатися в особистому житті його сім’ї і зізнався, що насправді зраджував Ірині Горовій і дуже шкодує про це.

Share