|
02.11.2021 15:40

Вагітна? Аліна Гросу готується народити майбутньому чоловіку Роману Полянському малюка: “Сина дуже хочу”

Останнім часом Аліна Гросу та її обранець Роман Полянський багато спілкуються з журналістами та охоче діляться планами на спільне майбутнє. Молоді артисти без 5 хвилин чоловік та дружина, вже думають про придбання власного будинку і навіть про поповнення в родині.

Не так давно молода українська співачка Аліна Гросу повідомила про те, що зустрічається з актором Романом Полянським. Пройшло не мало часу з тих пір, як вони наважилися відкрити публіці правду про свої стосунки. Про це говорять і свідчення інсайдерів, і готовність пари заводити дітей. Так, співачка не тільки познайомилася зі своєю майбутньою падчеркою Марфою, але й сама готується стати матір’ю. Але поки що морально.

Аліна Гросу готується народити сина

Аліна Гросу готується народити Роману Полянському малюка

Нещодавно актор заявив, що скоро зробить пропозицію співачці і вона стане його дружиною офіційно. Більш того, він рішуче налаштований у питанні пов’язаному з дітлахами.

“Я, як і будь-який чоловік, хочу сина”, – поділився актор.

При цьому Роман не приховує, що вже готується до заручин. Тож фанатам Аліни зараз варто пильно стежити за її особистою сторінкою в соціальній мережі Instagram, адже рано чи пізно там з’явиться відео з пропозицією.

Виконавиця ж зізналася журналістам “Зіркового шляху”, що хоче народити коханому сина. Втім, Аліна поки що не готова до материнства.

“Сина дуже хочу. Боюсь ще народжувати, адже це велика відповідальність. Але на будинок я згодна”, – прокоментувала знаменитість.

Також знаменитості зізналася, що активно шукають будинок, який придбають після народження спадкоємців. Зараз зіркові парі вдосталь вистачає квадратних метрів у їхній квартирі, але вік дає про себе знати і вони воліють перебратися поближче до природи.

Тобто, ані дітлахів, ані придбання розкішного особняку поки що від Романа та Аліни чекати не варто. Але зірки повільно рухаються до реалізації цих планів.