«Їла лимони як вату»: Аліна Гросу розповіла, як хворіла коронавірусом

Співачка Аліна Гросу написала, що разом з двома членами родини хворіла коронавірусом.

Співачка з Чернівців Аліна Гросу, яка зараз робить кар’єру в Росії, як і багато зірок шоу-бізнесу, також перехворіла COVID-19.

На своїй сторінці в Instagram вона написала, що через хворобу ніде не появлялася, і весь час недуги провела в самоізоляції.

Гросу зізналась, що хоч перенесла коронавірус в легкій формі, але почувалась досить погано. Співачка розповіла, що відчула перші ознаки недуги майже місяць тому – а саме, 28 жовтня. Дівчина втратила нюх і смак, піднялася температура. Тоді вона їла лимони як вату, як згадує Гросу.

Співачка розповіла, що легені в неї уражені не були. Щоб вилікуватися, вона пила антибіотики і вживала у великій кількості вітамін C. При цьому вона відмовилася від уколів, бо дуже їх боїться. Після хвороби Аліна вже здала чимало аналізів, тому що вірус “б’є по слабких місцях”.

Жертвою коронавірусу стали і рідні співачки. Аліна написала, що двоє її близьких людей теж перехворіли COVID-19. Один з цих випадків був дуже важким, і Аліні було дуже страшно за рідну людину.

Співачка розповіла, що йшлося про 75% ураження легень.

«На щастя реаніматологи, своєчасне втручання і правильно підібрані препарати, плюс лікування допомогли”, – написала співачка.

При цьому вона не розповіла, хто саме з її рідних хворів на коронавірусну хворобу.

Після перенесеного коронавірусу Гросу вирішила відвідати рідних в Чернівцях.

Співачка в соцмережі зіналася, що її цінності після пережитого змінилися, і на перше місце вийшли рідні люди.

«Хочеться зараз більше часу проводити з сім’єю, все інше: робота, захоплення, хобі полетіли на другий план, багато переосмислюєш», – зізналася Гросу.

Схожі статті