Categories шоу-бізнес

“Хочу провести з нею усе життя”: Віталій Козловський показав свою обраницю та зізнався, чому так довго її приховував

Віталій Козловський прославився на початку нульових, коли виграв шоу "Шанс". Красунчик відразу підкорив публіку слухачів своїми вокальними даними, а також швидко сформував свою армію фанаток, які мріяли познайомитися з кумиром. Не дивлячись на таку популярність серед жінок, про особисте життя Козловського відомо не багато.

Особисте життя 36-річного співака Віталія Козловського довгі роки залишалося таємницею. Він випускав десятки пісень про кохання, але ніколи не розповідав про свої романи у реальному житті. Хоча його прихильниці мріяли зустрітися зі своїм кумиром та стати його обраницею.

Закохати в себе непідступного артиста вдалося колишній учасниці романтичного шоу “Холостяк-5” та телеведучій Раміні Есхакзай. З екзотичною дівчиною співак познайомився у 2016 році на зйомках свого кліпу на пісню “Отпускаю”. Козловський мріяв одружитися з обраницею, навіть зробив пропозицію. Але ще до весілля пара прийняла непросте рішення розійтися.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Минулого року з’явилися нові новини щодо особистого життя Віталія. У мережі почали обговорювати новий роман співака. Цього разу писали, що обраницею виконавця стала його концертна директорка Юлія Бакуменко, з якою він працює вже багато років.

Офіційно коментувати свої відносини з дівчиною артист відмовився, проте під час одного з інтерв’ю він вирішив частково порушити мовчатнку щодо цієї теми. Козловський назвав Юлію “своєю людиною” і заявив, що планує провести з нею усе життя. Щоправда не уточнив: йдеться лише про професійне життя чи про щось більше.

Віталій Козловський показав свою обраницю

“Вона – моя людина, з якою я хочу провести своє життя, – каже співак. – Тому що та людина, яка є для тебе найближчою, стає правою рукою, лівою ногою, твоїм серцем, натхненням”, – відверто зізнався Козловський.

Окрім того Віталій додав, що приховує своє особисте життя, лише тому що не хоче говорити про те, що робить його по-справжньому щасливим.

Share