Колишня наречена Віталіка Козловського Раміна Есхакзай публічно заговорила про сурогатне материнство

Сурогатне материнство стає все популярнішим, а Раміна знаходиться на гребні хвилі та розбирає найактуальніші теми.

Раміна Есхакзай — популярна YouTube-блогерка, яка кожної неділі запрошує до себе нову зірку для відвертого інтерв’ю. Розмови з журналісткою тривають близько півтори години, за які вона встигає випитати у знаменитості цілком усе, що її цікавить. Втім, славу їй принесла не журналістська діяльність, а участь у головному романтичному шоу України “Холостяк”. Дівчина не затрималася там надовго, але запам’яталася глядачеві своїм характером. Пізніше Раміна пояснила, що поводила таким чином через прописаний сценарій.

Сурогатне материнство та Раміна Есхакзай

З якої причини Раміна цього разу вирішила підняти таку тему, як сурогатне материнство невідомо. Тим не менш, журналістці вдалося зробити неймовірно якісний сюжет про подібний вид запліднення та розповісти про абсолютно усі сторони такого вибору. Вона звернулася за інформацією до лікарів, експертів, досвідчених мам, сурогатних мам і побувала в приміщеннях, в яких відбувається цей процес.

Блогерка зізналася, що не очікувала такого відгуку від глядачів, які з великим задоволенням передивилися відзнятий Раміною матеріал.

Нагадуємо, що нещодавно Раміна Есхакзай розповіла, що її колишній наречений Віталій Козловський покинув її незадовго до весілля через іншу жінку, з якою крутив роман. Мовляв вона  йому потрібна була лише для того, щоб викликати ревнощі в іншої.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай
Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Також жінка спростувала чутки про те, що вона зраджувала Віталіку з росіянином і пояснила, що збрехала через гнів, який викликало в неї зізнання Козловського.

Схожі статті