|
03.11.2021 12:53

Ольга Сумська дорікнула старшій сестрі Наталії через те, що вона живе як бабуся: “Їй би бути більш сучасною”

Ольга Сумська та її старша сестра Наталія влаштували перепалку у соціальних мережах. Обговорення недоліків одне одної мало пасивно-агресивний характер, який з головою видав погані стосунки між родичками. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Стосунки двох спадкоємиць акторської династії Сумських Наталії та Ольги дали тріщину вже багато років тому. Зірки не бажають налагоджувати стосунки, і навіть до кінця не озвучили причину конфлікту. Варто відмітити, що Ольга страждає від цього сильніше, ніж Наталя і навіть плакалася з цього приводу журналістам.

Ольга Сумська дорікнула сестрі Наталії

Якось Наталя Сумська давала ексклюзивне інтерв’ю “Зірковому шляху”, у якому розповіла, що необхідності налагоджувати стосунки з сестрою в неї немає, адже вона дізнається всі новини про неї з її особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. Акторка вважає, що її родичка забагато часу проводить в мережі і надто відкрита зі сторонніми.

Ольга Сумська дорікнула старшій сестрі Наталії

Вона навіть скаржилася їхній мамі щодо поведінки молодшої сестри. Ольга не змовчала і публічно відповіла на слова Наталії:

“Я б порадила Наталії В’ячеславівні бути в цьому плані сучаснішою. У наш час ми не можемо стояти осторонь і не бути зареєстровані у Фейсбуці чи Інстаграмі”

Ольга Сумська дорікнула старшій сестрі Наталії

Знаменитість вважає, що час диктує свої умови, і якщо ти хочеш залишатися у тренді та підтримувати свою кар’єру, то мусиш вести свій мікроблог у соціальній мережі. При цьому вона поквапилася захистити себе, і пояснила, що аніскільки не демонструє особистого життя іншим, і у порівнянні з блогерами, подає доволі скромний контент. На цю відповідь Ольги Наталія ніяк не відреагувала.

Варто відмітити, що старша сестра Ольги навіть не відповідає на її публічні привітання з днем народження.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.