|
08.11.2021 09:00

Оля Полякова обматюкала всіх на своєму концерті, але мікрофон вимкнути забула: “Ото було пекло”

Відома українська співачка Оля Полякова вже не перший рік запалює вітчизняну сцену, але навіть у її кар'єрі були незабутні конфузи, які назавжди закріпилися в пам'яті безлічі фанатів. Цього разу зірка згадала, як вийшла за лаштунки на концерті, але мікрофон не вимкнула.

Ні для кого не секрет, що Оля Полякова – гостра на язик. Поряд з неймовірним професіоналізмом артистки завжди крокує сміливість виказувати все, що лежить на душі. Через це Суперблондинка нещодавно публічно образила поп-діву української естради – саму Ірину Білик, та конфлікт було вичерпано, коли вона принесла свої вибачення зірковій подрузі. А днями знаменитість востаннє виступила з грандіозним шоу “Королева ночі” і пригадала конфуз, який стався з нею на одному з концертів.

Концертне шоу Олі Полякової Королева ночі

Так, Полякова стала гостею нового випуску програми “Світське життя”, де Катя Осадча поцікавилася у співачки, чи важлива для неї підтримка колег у залі, коли вона дає такі відповідальні виступи:

“Я зовсім про це не думаю, я навіть забула, що вони там є. Ти ж виходиш на сцену, кайфуєш, а в тебе там несеться – барабани не спрацювали, світло пропало, закінчився газ, не включили відбивку, та й щось забув, я пісню пропустила… Там отаке несеться, а тут в тебе посмішка, ти працюєш”.

Оля Полякова забула вимкнути мікрофон на концерті та обматюкала всіх за лаштунками

На питання Катерини про те, що на останньому концерті з “Королевою ночі” пішло не так і через що Полякова кричала за лаштунками цього разу:

“Було чути, як я кричала?! – Осадча заспокоїла і сказала, що нічого не було чути. – Боже, слава Богу. Я вже зараз не кричу, але коли в нас було перше шоу, ото було пекло. Ти можеш собі зрозуміти? Я виходжу за сцену і верещу на всіх, матюки гну, а мікрофон то працює. Всі забігають і кажуть: “Зробіть щось, забирайте у неї мікрофон!”. Зараз у мене є спеціальна людина, я виходжу зі сцени, віддаю мікрофон і йду матюкатися, щоб мене ніхто не слухав”.