|
08.11.2021 22:49

Світлана Лобода переїхала до Європи заради кохання: як виглядає та чим займається новий обранець співачки

Світлана Лобода не один місяць підігрівала чутки про роман з німецьким рокером. Навіть ім'я для новонародженої доньки Тільди підібрала так, аби було співзвучне з Тіллем. Зараз артистка заговорила про переїзд до Європи. Невже чутки виявилися довгоочікуваною правдою?

Особисте життя поп-діви Світлани Лободи – суцільна таємниця. Єдиний чоловік, який “офіційно” міг знаходитися у касті близьких знаменитості, був хореограф Андрій Цар. Від нього на світ з’явилася старша донька суперзірки. Втім, стосунки не склалися, а сама співачка вже пакує валізи на Європу.

Новий обранець Світлани Лободи

Екс-віагрянка Лобода – персона закрита. Та, після тріумфального повернення в Україну, співачка раптово вирішила дозволити собі побути щирою. Чи то рідні землі, чи то емоції від повернення дозволили серцю Світлани заговорити про особисте. В інтерв’ю Маші Єфросиніній знаменитість розповіла, що вже має другу половинку.

Світлана Лобода переїхала до Європи заради кохання

За словами зірки, чоловік – європеєць. Він за віком старший за неї, але саме різниця у роках і була потрібна душі. Лобода зізнається, не називаючи імені коханого, що тільки з ним почувається слабкою маленькою дівчинкою. Пристрасть у стосунках тримається на характерах обох. Артистка поділилася спостереженням, що обранець набагато сильніший у моральному плані за неї. Він може змусити її відкласти всі справи заради спільного вечора. Це дуже подобається норовливій поп-діві.

Світлана Лобода переїхала до Європи заради кохання

Але поступитися довелося не тільки власними планами або роботою. Світлана наважилася на переїзд. Маша запитала, чим же довелося пожертвувати заради цих стосунків і жінка сміливо відповіла, що рушила до Європи, аби бути поруч зі своєю половинкою.

Нагадаємо, що у зірки досі є на Київщині власний будинок.

Будинок Світлани Лободи. Київщина.

Там вже вона не живе роками. Зберігаються лише сценічні костюми та рештки минулого життя, коли Лобода була зіркою №1 у всіх топ-чартах України.