“Додому потягнуло”: Світлана Лобода розповіла про повернення в Україну та своїх тілоохоронців

Кілька років тому Світлана Лобода поїхала у сусідню країну та вирішила будувати кар'єру на московській сцені.

Світлана Лобода. Героїня даного матеріалу стала новою прогресивною співачкою України свого часу. Вона не соромилася нових танцювальних форм, музичних витівок та соціального контексту своєї творчості. Поп-діва представляла нашу країну на Євробаченні, але згодом вирішила перебратися до сусідньої країни.

У буремному 2014 році і Світлані, і її колезі Ані Лорак дісталося на горіхи через пасивну громадську позицію. Обидві дізналися, що таке розлючений натовп та зірвані концерти.

Втім, цього року обидві співачки відважилися та дали виступи на Батьківщині. Програмі ж “Зірковий шлях” Лобода розповіла про те, як повернулася в Україну.

Київ, охоронці та куми

Відвідини нашої столиці у Світлани відбулися влітку. Співачка зізналася, що без охорони не схотіла ходити вулицями. Зірка пояснила, що кілька разів її налякали фанати, які, втративши почуття такту, підходили до неї зі спини та проявляли зайві ніжності по відношенню до артистки.

Лобода пояснює, що не дуже любить тактильні контакти і тому попросили супроводу в охорони.

Приїхати до рідного міста спонукало співачку також поповнення у родині її кума шоумена Анатолія Анатоліча. Маленький Ніл підкорив серце зірки.

Та, ось публіка під дописом програми “Зірковий шлях” лишилася не в захваті від рішення Лободи приїхати до Києва. У коментарях написали:

  • Дивна, з тортами ходила на передачі зі своєю мамою. Тепер додому потягнуло її
  • Мої б очі її не бачили!
  • Гаразд нишком б їздила. А то з маман в два горла кричали у Малахова як в Україні все неправильно.

Схожі статті